Είναι κάτι διαφορετικό, μια καινούρια ιδέα, κάτι πρωτοποριακό για την Πάτρα και ήταν αναμενόμενο από την αρχή.

Ο κόσμος της αχαϊκής πρωτεύουσας αγκάλιασε από τις πρώτες κιόλας ώρες το Street Food Festival της Πάτρας και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του κήπου της Apotheoshis, δεν έχει σταματήσει να δέχεται, επισκέπτες. 

Φοιτητές, νέοι, μαθητές, οικογένειες με μικρά παιδιά, ζευγαράκια και δεκάδες άλλοι τύποι επισκεπτών έχουν περάσει μέχρι ώρας από τα 21 περίπτερα του φεστιβάλ, δοκιμάζοντας γεύσεις από διάφορες κουζίνες και ακούγοντας μουσική. 

Η ροή του κόσμου συνεχίστηκε και τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, ενώ κορυφώνεται το βράδυ με τη συναυλία, όπου θα τραγουδήσει ο Vasillikos, με τη συνοδεία του Σωτήρη Ντούβα στα ντραμς, αφού εκτός των άλλων ο καιρός δείχνει να είναι αρκετά καλός.

Είναι άλλωστε μια γιορτή για την Πάτρα, μια γιορτή για την εστίαση και αξίζει να περάσουμε όλοι μια βόλτα από εκεί. Όσοι για κάποιον λόγο δεν προλάβουν να πάνε από το κήπο της Apotheosis την πρώτη μέρα του Street Food Festival, θυμίζουμε ότι υπάρχει και η αυριανή, με το Bobos Street Food Festival να ανοίγει τις πύλες του στους μικρούς του φίλους, με υπέροχες παιδικές λιχουδιές και πολλά ακόμα καλλιτεχνικά δρώμενα και παιχνίδια, ενώ θα λειτουργήσει και τη Δευτέρα. 

Δείτε νέες φωτογραφίες από τη σελίδα του Patras Street Food Festival, αλλά και του patrasevents.gr που είναι εκεί.