Θέμα με τη στέγασή του, πρόκειται να αντιμετωπίζει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, αφού ο δήμος με μήνυμα που έχει αποστείλει στη νέα διοίκηση, έχει ζητήσει να γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα οι διαδικασίες εκείνες που χρειάζονται για να αδειάσει το χώρο. 

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος, ένας πολιτιστικός φορέας με μεγάλη ιστορία πίσω του που αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς παραδοσιακούς συλλόγους της χώρας, έχοντας δεκάδες εγγεγραμμένα μέλη του και με πάνω από 200 χορευτές, έχει φωνή σε όλα τα δρώμενα της περιοχής της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας, παίρνοντας μέρος σε πλήθος εκδηλώσεων. 

Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη δυναμική, κάτι που απέδειξε και στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έγιναν, όταν εξελέγη στο διοικητικό του συμβούλιο μια ομάδα νέων ανθρώπων που όλοι τους προέρχονται είτε από τα Καλάβρυτα, είτε από τα γύρω χωριά, έχοντας αγαπήσει την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους, θέλοντας να προσφέρουν, ο καθένας από το πόστο του, το καλύτερο που μπορεί. 

Ωστόσο, η νέα διοίκηση καλείται πλέον να βρει έναν άλλο χώρο για να στεγάσει τις δραστηριότητες των χορευτικών του ομάδων και των μελών του, κάτι που ασφαλώς δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο σύλλογος έχει δικές του χορευτικές ομάδες που θέλουν μεγάλες αίθουσες χορού για να κάνουν τις πρόβες τους, αλλά και τις επιδείξεις. 

Χρειάζεται έτσι να βρεθεί όχι απλά ένα κτίριο, αλλά ένας χώρος που να τηρεί τις προδιαγραφές. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος στεγάζεται τα τελευταία χρόνια στο κτίριο του 7ου Δημοτικού Σχολείου, στο Βλατερό, κοντά στην πλατεία Ανδρούτσου, σε ένα χώρο που ανήκει στον δήμο και που του είχε παραχωρηθεί. 

Πλέον, ο δήμος ζητάει αυτόν το χώρο πίσω και οι νέοι διοικούντες του συλλόγου, βρίσκονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην αναζήτηση μιας νέας στέγης για τον Παγκαλαβρυτινό.