Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο στη διάρκεια του χρόνου.

Με τους αυξημένους ρυθμούς και τη μεγάλη πίεση, ο Αντώνης έχει πια άλλο ρόλο δίπλα σου;

Ο Αντώνης είναι πάντα ο άντρας μου! Προσαρμόστηκε πια και με συμβουλεύει. Άσε, που με ισορροπεί και με φέρνει στα ίσια μου. Όταν έφυγα από το «Τελεσίτυ», πήγα στο Mega και μετά στον ΑΝΤ1, η ζωή μας άλλαξε. Άλλαξαν οι απαιτήσεις. Ήταν δύσκολο και για τους δυο μας. Εμείς είχαμε μάθει να τρώμε μαζί, να κοιμόμαστε την ίδια ώρα, να έχουμε κοινό χρόνο. Τώρα πια θα αφήσω φαγητό στο σπίτι, θα είμαι όλη την ημέρα στα γυρίσματα κι ο Αντώνης θα γυρίσει να φάει μόνος του. Το βράδυ που γυρίζω με περιμένει. Αλλά, ο κοινός μας χρόνος έχει συρρικνωθεί πολύ. Το έχει συνηθίσει πια.

Είσαι άνθρωπος που παλεύει για το «για πάντα μαζί»;

Ε, ναι! Δεν το παλεύω, εννοώ ότι δεν το κάνω με το ζόρι, απλά θέλω να κρατήσει για πάντα η σχέση μου με τον Αντώνη. Όταν αξίζει μία σχέση, θες να την κρατήσεις. Έχω δώσει τον εαυτό μου σ’ αυτή τη σχέση. Το ίδιο κι ο Αντώνης.

Στο παρελθόν μού είχες πει ότι είσαι άνθρωπος παλαιών αρχών. Αυτό τι σημαίνει, ότι είσαι πάντα ένα βήμα πίσω από τον σύζυγό σου;

Είμαι πιο παραδοσιακή. Στο σπίτι αφήνω τον Αντώνη να χειρίζεται πράγματα και καταστάσεις. Άσε που πιστεύω ότι τα χειρίζεται καλύτερα από μένα. Αν ζούσα μόνη μου, θα αναγκαζόμουν να τα κάνω εγώ. Τώρα, έχω την ασφάλεια του Αντώνη. Εκείνος είναι πιο λογικός, τα ζυγίζει τα πράγματα. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και δρω με το συναίσθημα.