Η μεγάλη γιορτή του 1ου Patras Street Food Festival ξεκίνησε και δεκάδες Πατρινοί από το μεσημέρι του Σαββάτου επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της Apotheosis.

Τα περίπτερα των 21 επιχειρήσεων της Πάτρας που συμμετέχουν στο φεστιβάλ έχουν μπει στις θέσεις τους και οι κεντρικές σκηνές που θα πραγματοποιηθούν οι συναυλίες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα της διοργάνωσης είναι και αυτές έτοιμες για τους τραγουδιστές.


Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, έχοντας η κάθε μία το δικό της περίπτερο είναι οι εξής: Coffee Island, El Greco Pizza, Rubik's Superfood & Coffee, Pizza 44, Χοιροποίητο Σουβλακοποιείο, Tomo's open kitchen bar, Mama Pizza Bar Originale Cucina Italiana, Distinto Bar Restaurant, Bodegas wine bar restaurant, Σχαραβαίος - Ψητοπωλείο, Rolling Juice Ρόδον, Tessera Bistrot Opera burge.

Η κάθε μία από αυτές ήδη έχει ετοιμάσει τις δικές της γευστικές προτάσεις, αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Street Food Festival.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Το Σάββατο η μουσική ξεκινάει από το μεσημέρι με τους Natural Beat του μαέστρου Τζόνι Ανδριόπουλου να ανεβαίνουν στη σκηνή, με την ιδιαίτερη φωνή της Μαρίας Μητρούλια, τον Θύμιο Παπαδόπουλο στα ντραμς και τον Πασχάλη Μπάση στην κιθάρα, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας εμφανίζονται οι πολυδιάστατοι «Passepartout». (Φανής Tσαϊλάκη, Ηλίας Λαμπρόπουλος, Στέφανος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Διαμαντόπουλος και Αποστόλης Κακαβάς). Το βράδυ ανεβαίνει στη σκηνή ο Πατρινός μουσικός Vassilikos που πρόκειται να δώσει ένα ξεχωριστό παλμό στην γιορτή.

- Την Κυριακή υπάρχει μια ξεχωριστή γιορτή για τα μικρά παιδιά, αυτή το Bobos Street Food Festival, με τους Φοίβο Δεληβοριά, Χρήστο Καλπουζάνη και τους X- Saltybagos να καλύπτουν καλλιτεχνικά το όλο δρώμενο. To απόγευμα οι Cubaneros (Πάνος Παναγόπουλος, Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques) θα μας βάλουν στους δικούς τους λάτιν ρυθμούς και στη συνέχεια ακολουθεί η μεγάλη συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων "Θανάσης Τσιπινάκης" και τον Γιάννη Κότσιρα.


Το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει τη Δευτέρα με τη μεγάλη συναυλία των 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Κάπως έτσι, θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις του PSFF με τον καλύτερο τρόπο αφού η ξεσηκωτική μουσική σύμπραξη των 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα θα τελειοποιήσουν το μείγμα του φαγητού και του ποτού, προσφέροντας στο κοινό μια συναυλία με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και από την διεθνή και ελληνική σκηνή.

Φυσικά δεν θα λείψει η πρόζα, τα αστεία και οι αυθόρμητες στιγμές που προκύπτουν μεταξύ τους.Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Σπύρος Στεργίου - Γιώργος Κολλιόπουλος

Σπύρος Στεργίου - Γιώργος Κολλιόπουλος

Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video)

Ο Δημήτρης Φάκαλος με τον Πέτρο Ψωμά

Ο Δημήτρης Φάκαλος με τον Πέτρο Ψωμά

Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video) Το 1ο Patras Street Food Festival άνοιξε τις πύλες του σε μια γιορτή γευστικών απολαύσεων! (pics+video)