Ναρκωτικά κρυμμένα μέσα σε… σουβλάκια και κατεψυγμένο κρέας, προσπάθησε να περάσει μία μητέρα κρατουμένου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η γυναίκα που επιχείρησε να «περάσει» ναρκωτικά στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου, συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν συνολικά περίπου 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κρυμμένα σε σουβλάκια και κατεψυγμένο κρέας.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι την εξωτερικής φρουράς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μέσα σε τρόφιμα (σουβλάκια) δυο συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών, ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 47 γραμμαρίων και εντός κατεψυγμένου κρέατος οκτώ συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 201 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά προορίζονταν για ημεδαπό κρατούμενο συγγενή της, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία από κοινού κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, και βρίσκεται στο Κατάστημα Κράτησης από τις αρχές του 2019.

Άμεσα ενημερωθήκαν οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές καθώς και ο Εισαγγελέας Επόπτης. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού.