Ήταν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όταν η 14χρονη Βρετανίδα μαζί με την οικογένειά της απολάμβαναν τις διακοπές τους σε πολυτελές θέρετρο στην Ελβετία. Η έφηβη βρέθηκε στο μπαρ του ξενοδοχείου γύρω στις 21.00 και ζήτησε ένα ποτό. Ο 55χρονος μπάρμαν και πατέρας δύο παιδιών, τη σέρβιρε χωρίς να της ζητήσει ταυτότητα και μετά άρχισε να της προσφέρει δωρεάν ποτά. Μετά, κατηγορείται ότι τη φίλησε στο μάγουλο προτού τη φιλήσει παθιασμένα στα χείλη.

Σύμφωνα με αναφορές, η κοπέλα ήταν τόσο μεθυσμένη που με το ζόρι μπορούσε να σταθεί όρθια. Στη συνέχεια, της πρότεινε να την πάει στο δωμάτιό της το οποίο μοιραζόταν με τον αδερφό της, αλλά αντί αυτού την οδήγησε στο υπόγειο του ξενοδοχείου όπου κατηγορείται ότι τη βίασε. Εκείνη μετά τον βιασμό έκανε εμετό, αυτός την έντυσε και την πήγε στο δωμάτιό της.

Την επόμενη ημέρα ο πατέρας της κοπέλας απευθύνθηκε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου που κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν υπήρχαν μάρτυρες για τον φερόμενο βιασμό. Ο ίδιος, πάντως, είπε ότι νόμιζε πως η κοπέλα ήταν 20 χρονών και ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Στο δικαστήριο, απολογήθηκε στο φερόμενο θύμα του και ισχυρίστηκε ότι του είπε η ίδια ότι ήταν 20 χρονών. Επίσης, είπε, ότι ήταν τόσο μακιγιαρισμένη και έτσι ντυμένη που έμοιαζε με 20 ετών. Ο εισαγγελέας τον αποκάλεσε ζιγκολό και είπε πως οι ενέργειές του ήταν προς το ίδιον συμφέρον.

Στην Ελβετία η νόμιμη ηλικία για συναίνεση είναι τα 16 χρόνια. Αν κάποιος κάνει σεξ με άτομο κάτω 16 θεωρείται βιασμός.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Walliser Bote", η έφηβη δεν ήταν παρούσα στο δικαστήριο. Όπως είχε δηλώσει: "Το πρωί μετά που μου έσκισες τα ρούχα και μου επέβαλες τον εαυτό σου πάνω μου με τις βίαιες ενέργειές σου, ξύπνησα εντελώς αποπροσανατολισμένη και δεν ήξερα γιατί το κορμί μου πονούσε τόσο πολύ". Ψυχολόγος της συνέστησε να μην παρευρεθεί στο δικαστήριο. Ο εισαγγελέας επιθυμεί να του επιβληθεί φυλάκιση 4 ετών και δεκαετής αποκλεισμός από την Ελβετία.

Πηγή: Daily Mail