Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία που έπληξε την Παρασκευή την Πάτρα, αλλά και όλη την Ελλάδα.

Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν, δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ σε παραλιακές περιοχές, η θάλασσα βγήκε στη στεριά.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο patrasevents.gr, το απόγευμα της Παρασκευής, μία οικογένεια που επέστρεφε στο σπίτι της στην Κρήνη, αποκλείστηκε με το αυτοκίνητο, καθώς ο δρόμος είχε πλημμυρίσει από τη σφοδρή νεροποντή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο κανείς να τον διασχίσει.

Ο κάτοικος που επικοινώνησε μαζί μας, τηλεφώνησε στην αρμόδια υπηρεσία, που είναι σε... επιφυλακή για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όμως σε κανένα από τα τηλεφωνήματα που έκανε για βοήθεια, δεν βρήκε ανταπόκριση. Μάλιστα, κατάφερε να πάει στο σπίτι του την επόμενη ημέρα.

Όπως μας αναφέρει, το πρόβλημα υφίσταται εδώ και χρόνια και ο Δήμος ενώ το γνωρίζει δεν κάνει τίποτα. "Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Τέσσερα χρόνια παρακαλάμε για τα αυτονόητα τον δήμο, αντιδημάρχους και τοπικούς για να λυθεί το πρόβλημά μας. Πλημμυρίζουν οι αυλές μας και το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μας. Ο δρόμος λιγότερο από 80 μέτρα γίνεται ποτάμι και μετά από το νερό μένουν ρωγμές ισάξιες του Γκραντ Κάνυον. Κάθε φορά που βρέχει τρέμει το φυλλοκάρδι μας" και καταλήγει λέγοντας: "Πλήρης απαξίωση επί του θέματος από τον δήμο, ενώ το γνωρίζει".

Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Μελίγκου Πάροδος Α.: