Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου των σχολείων Πελοποννήσου, Αιτωλοακαρνανίας και Επτανήσων, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού και Γυμνασίου και στον 29ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Λυκείου, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Δεκάδες μαθητές παρευρέθησαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ» στην Πάτρα και παρέλαβαν με ενθουσιασμό τα βραβεία και τους επαίνους που κατέκτησαν, παρουσία των γονέων και των εκπαιδευτικών τους, υποσχόμενοι να προσπαθούν να επιτυγχάνουν όλο και υψηλότερους στόχους.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ. εκπροσώπησαν η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή και τα μέλη Σκούφη Βασιλική και Αναγνωστάκης Εμμανουήλ. Οι συνάδελφοι πειραματιστές, μέλη της Dream Team Πάτρας, Μποτσάκης Γεώργιος και Φιλιππάκης Θεόδωρος εντυπωσίασαν τους μαθητές όλων των τάξεων με τα πειράματα που παρουσίασαν. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι συνάδελφοι Δελέγκος Νικόλαος και Λαμπρόπουλος Άγγελος, εκ των εκπροσώπων της Ε.Ε.Φ. στην Αχαΐα και στην Ηλεία αντίστοιχα. Την οργανωτική επιμέλεια είχε ο συνάδελφος Ανδρέας Ζέρβας, Διευθυντής ΣΔΕ Πάτρας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και συνεχίζουμε δημιουργικά, με δράσεις που καλλιεργούν την αριστεία και επιβραβεύουν τους καλύτερους, αναδεικνύοντας πάντα την ομορφιά της Φυσικής.