Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Mania, μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που απείχε από την τηλεόραση και αποκαλύπτει ότι είχε προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές.

Σου έλειψε αυτού του είδους η επαφή με την τηλεόραση; Να συμμετάσχεις, δηλαδή, σε μια τηλεοπτική σειρά.

Πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου η σκέψη ότι θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια τηλεοπτική σειρά. Από την άλλη, είχα συζητήσει διάφορα που είτε σεναριακά δεν ήταν εκείνο που ζητούσα, είτε δεν προχωρούσαν οι συνεργασίες. Περίμενα, όμως, να βρεθεί κάτι το οποίο πραγματικά θα μου άρεσε.

Και το «Κρατάς Μυστικό;» είναι αυτό που ζητούσες;

Το «Κρατάς Μυστικό;» είναι μια δουλειά που αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που για μένα είναι τοπ σε αυτό που κάνουν. Τόσο οι συνάδελφοί μου ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης μας, Αντώνης Αγγελόπουλος, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά της παραγωγής σε συνδυασμό με τον Alpha, που είναι ένα κανάλι το οποίο στηρίζει και ξέρει να επιλέγει τις παραγωγές που θα αρέσουν στον κόσμο, κάνουν εξαιρετική δουλειά. Οπότε, ήρθε η στιγμή που όλα ήταν κατάλληλα κι έτσι όπως έπρεπε να είναι και αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση. Πιστεύω, πραγματικά, ότι θα είναι ένα σίριαλ που θα αρέσει στον κόσμο.

Είχες άλλες προτάσεις;

Υπήρξαν προτάσεις και για τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά με το που συζήτησα για το «Κρατάς Μυστικό;» ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι ήθελα να το κάνω αυτό.

Αισθάνεσαι ασφάλεια για τις επιλογές σου;

Πάντα έχει να κάνει με το τι θέλω για μένα τη δεδομένη στιγμή και το πού αισθάνομαι μεγαλύτερη ασφάλεια. Ναι, προέκυψαν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις στη συνέχεια που δεν μπορούσα, φυσικά, να τις αποδεχτώ. Παίρνεις μια απόφαση, κάνεις την επιλογή σου και τη στηρίζεις.