«Ήρωα» χαρακτηρίζουν αμερικανικά ΜΜΕ έναν 15χρονο που σκοτώθηκε στην προσπάθειά του να προστατέψει την πεντάχρονη αδελφή του από έναν διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι τους.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Σεπτεμβρίου στη Φλόριντα, την ίδια πολιτεία όπου στις αρχές του μήνα ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού βρήκε έναν άλλο διαρρήκτη να μαγειρεύει ατάραχος στην κουζίνα του. Σύμφωνα με την αστυνομία της κομητείας Σάρλοτ ο μικρός ήρωας ήρθε αντιμέτωπος με τον διαρρήκτη και στην πάλη που ακολούθησε φαίνεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα.

«Πιστεύουμε ότι το αγόρι προσπαθούσε να προστατέψει το σπίτι και τη μικρότερη αδελφή του», ανέφερε ο σερίφης σημειώνοντας ότι το πτώμα του 15χρονου Κάιλερ Έντμαν βρέθηκε, όταν ένας γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία για την παρουσία ενός τραυματισμένου άνδρα που περιφερόταν στη συνοικία. Μετά από σύντομη καταδίωξη ο δράστης, ένας 27χρονος ονόματι Ράιαν Κλέιτον Κόουλ, που έφερε αρκετά τραύματα από μαχαίρι, συνελήφθη. Όπως αποδείχθηκε, ήταν γνωστός στην αστυνομία για χρήση ναρκωτικών και είχε συλληφθεί δεκάδες φορές την τελευταία οκταετία.