Jim Jefferies
Gazi Live
“The Night Talker Tour”
19 Δεκεμβρίου 2019
21:00

Ο παγκοσμίου φήμης stand up κωμικός και βασιλιάς του Netflix, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Gazi Live σε μία μοναδική παράσταση, στο πλαίσιο της περιοδείας του “The Night Talker Tour”.

8 Stand-up Specials (4 Netflix Specials), 4 TV Series,
Host, Creator, Writer and Producer of “The Jim Jefferies Show”.

Σύνδεσμοι:
Website – www.jimjefferies.com
Facebook - www.facebook.com/JimJefferies/
Twitter - www.twitter.com/jimjefferies
Instagram - www.instagram.com/jimjefferies/

Κωμικός, πολιτικός σχολιαστής, ηθοποιός και συγγραφέας, ο Jim Jefferies είναι από τα μεγαλύτερα σύγχρονα και πολυβραβευμένα ονόματα της κωμωδίας αυτή τη στιγμή. Ξεχωρίζει για το προκλητικό και ωμό μαύρο χιούμορ του, καθώς και για την περίσση αυθάδεια, την δύναμη και την διαύγεια που καθορίζουν το αντισυμβατικό κωμικό στυλ του, που συνεχίζει και παρασύρει όλο και μεγαλύτερο κοινό στον πλανήτη, ο Jefferies θεωρείται μία από τις σημαντικότερες παρουσίες αλλά και επιδραστικότερους κωμικούς της γενιάς του. Το 2008 υπήρξε υποψήφιος για καλύτερος headliner στην απονομή των βραβείων Chortle Awards, ενώ πρόσφατα αναγνωρίστηκε ώς ένας από τους 5 καλύτερους κωμικούς στον κόσμο.

Γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ο Jim Jefferies είχε εκπαιδευτεί ως τραγουδιστής όπερας προτού ασχοληθεί με το stand up. Η αποδοχή και η ανταπόκριση προήλθε όταν έκανε το ντεμπούτο του στο HBO με την σειρά “I Swear to God” to 2009, όπου έγινε ευρύτερα δημοφιλής. Έκτοτε παρουσίασε ξεχωριστά και αρκετά δημοφιλή κωμικά specials, όπως τα “Contraband” (2008), “Alcoholocaust” (2010), “Fully Functional” (2012), “Bare” (2014) και “Freedumb” (2016). Το “Freedumb” ήταν η δεύτερη παραγωγή που προβλήθηκε στο Netflix η οποία γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία. Συγκεκριμένα ο φημισμένος κωμικός μονόλογος σε σχέση με τη διαχείριση των όπλων στην Αμερική αποτελεί ένα από τα καλύτερα κομμάτια stand up που έχουν ηχογραφηθεί ποτέ.

Έχει εμφανιστεί σε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις και φεστιβάλ όπως “Glastonbury Festival”, “Fringe Festival” στο Εδιμβούργο, “Melbourne International Comedy Festival”, “Just For Laughs Festival” και “Reading and Leeds Festival”. Επίσης συμμετείχε σε διάφορες sitcoms του Comedy Central όπως “Edinburgh and Beyond”, “Comedy Blue” και “The World Stands Up”.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος κωμικός αποτελεί μέγιστο σημείο αναφοράς και μορφή, όχι μόνο στον χώρο των κωμικών του stand up αλλά είναι αναγνωρισμένος και για την συμμετοχή του στην εμπορική επιτυχία της σειράς του FX “Legit” ως δημιουργός, σεναριογράφος και παραγωγός για δύο συνεχόμενες σεζόν. Κατά την διάρκεια της πορείας του έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές στην Μεγάλη Βρετανία και στην Αμερική όπως “Never Mind the Buzzcocks”, “Have I Got News for You”, “The Heaven and Earth Show”, “8 Out of 10 Cats”, The Green Room with Paul Provenza” και Comedy Central’s “@midnight”. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε διάφορα ραδιοφωνικά προγράμματα του BBC Radio 5, όπως το “Opie and Anthony” και “Fighting Talk”. Πρόσφατα, απολαύσαμε την κινηματογραφική του συμμετοχή στις ταινίες “Killing Hasselhoff” (2017) και “Punching Henry” (2016).

Το 2017 επεκτείνεται στην βραδινή ζώνη του Comedy Central αποκτώντας την δική του εκπομπή “The Jim Jefferies Show”, η οποία γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία με διάσημα ονόματα όπως Brad Pitt, Sarah Silverman, Rob Reiner και Bill Burr. O Jefferies ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο λειτουργώντας εξαίσια ως κοινωνικός κριτής και παρατηρητής επίμαχων θεμάτων της επικαιρότητας με μία πολύ βαθιά καυστική ματιά. Μεταξύ άλλων, ο Jefferies συνεχίζει και επεκτείνεται, αυτή τη φορά ως επικεφαλής του εβδομαδιαίου “The Jim Jefferies Show Podcast”, με συμπαρουσιαστή τον κωμικό Forrest Shaw. Tο podcast, μεταδίδεται από το Comedy Central's Podcast Network και περιλαμβάνει συνεντεύξεις και συζητήσεις με αναρίθμητους καλεσμένους όπως Noel Gallagher, Adam DeVine, Kevin Avery και Lucas Kavner, αναλύοντας πολιτικά θέματα και επίκαιρα γεγονότα.

Το σίγουρο είναι πως ο Jim Jefferies εκεί που διαπρέπει είναι το stand up. H παγκόσμια περιοδεία του, “The Unusual Punishment Tour”, απέκτησε διθυραμβικές κριτικές με sold out παραστάσεις μέσα στο 2018.

Έχοντας διαγράψει ήδη μία μεγάλη πορεία, το 2018 επιστρέφει αποκλειστικά στο Netflix με τον τρίτο κατά σειρά κωμικό μονόλογο “This Is Me Now” κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Ο κωμικός με έναν χιουμοριστικό αλλά και συνάμα απολογητικό τόνο βγάζει στην επιφάνεια τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως πατέρας αλλά και διηγείται την πιο περίεργη παράσταση που έχει εκτελέσει ποτέ.

Με θριαμβευτικές sold out περιοδείες σε όλο τον κόσμο, οκτώ κωμικά specials με εξαιρετικές κριτικές, το δικό του sitcom και late night show στην Αμερικανική τηλεόραση, ο Jefferies έχει με σταθερά βήματα εδραιωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς αλλά και αξιοσέβαστους κωμικούς της γενιάς του.

Τιμές εισιτηρίων:
48€ - Α’ Ζώνη
43€ - Β’ Ζώνη
38€ - Γ’ Ζώνη
33€ - Δ’ Ζώνη - Sold out
28€ - Ε’ Ζώνη - Sold out

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 10π.μ.

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/standup/gazi-live/jimjefferies

Tηλεφωνικά στο 11 876 | Αθηνόραμα | Καταστήματα WIND | Yoleni’s Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9) | Reload Stores | Seven Spots | Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores | Viva Kiosk Τεχνόπολης

Χώρος:
ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά Οδός 11
118 54, Αθήνα
213 0185040