Μπορεί την Έλλη Τρίγγου να την απολαμβάνουμε πλέον και από την μικρή μας οθόνη στον ρόλο της Ασημίνας, στις "Άγριες Μέλισσες", στο σίριαλ του Ant1 που έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η Πατρινή ηθοποιός θα απέχει φέτος από το θέατρο. 

Το αντίθετο. Μετά την συνεργασία που είχε στον Ερωτευμένο Σαίξπηρ με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας την πήρε μαζί του και φέτος, επιλέγοντας την ως βασική του πρωταγωνίστρια στην παράσταση που ανεβάζει στο θέατρο "Κιβωτός".

Ο Γιάννης Κακλέας ανεβάζει ένα από τα πιο σύγχρονα θεατρικά έργα και σημείο αναφοράς του επονομαζόμενου θεάτρου του παραλόγου, τον Ρινόκερο, του Ευγένιου Ιονέσκου. 

Στον πλευρό της η Έλλη Τρίγγου θα έχει τον Άρη Σερβετάλη, ενώ την διανομή των ηθοποιών συμπληρώνει ένα ταλαντούχο καστ με τα εξής ονόματα: Στέλιος Ιακωβίδης, Ροζαλία Κυρίου, Θάνος Μπίρκος, Πάνος Παπαδόπουλος, Αγγελική Τρομπούκη, Κωστής Μπούντας και Αναστασία Στυλιανίδη. Το έργο κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου. 

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός έτσι θα έχει μία δυναμική παρουσία τηλεοπτικά και θεατρικά, συνεχίζοντας έτσι την ανερχόμενη πορεία που ακολουθεί στην καριέρα της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Έλλη Τρίγγου είναι μέσα στους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει από τις "Άγριες Μέλισσες" μαζί με την Μαρία Κίτσου και τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνθέτουν την δραματική αυτή σειρά. 

Πέρα από τις Άγριες Μέλισσες την Έλλη Τρίγγου θα την δούμε και σε μία ακόμα δουλειά στην τηλεόραση, στο "Κόκκινο Ποτάμι" του Μανούσου Μανουσάκη για το κανάλι του Open. 

(Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Γκιόκα).