Μετά από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πρώτο κύκλο συναυλιών και μετρώντας αλλεπάλληλα sold out σε 8 βραδιές γεμάτες μουσική η United We Fly παρουσιάζει ξανά φέτος τον Οκτώβριο το #tastethemusic. Και αυτή τη φορά, αγαπημένοι, αλλά και ανερχόμενοι, νέοι καλλιτέχνες, αλληλεπιδρούν με διάθεση πειραματισμού και υπόσχονται ιδιαίτερες εμφανίσεις, εμπνευσμένες από την ξεχωριστή ατμόσφαιρα μοναδικών χώρων.

Taste the Music of Dury Dava στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου.

Κινούμενoι μεταξύ του kraut και της progressive rock, με σαφείς psychedelic '60s επιρροές αλλά και αναφορές στις μουσικές παραδόσεις της ανατολικής Μεσογείου, οι Dury Dava δημιουργούν έναν ήχο σκληρό αλλά και γεμάτο μελωδία. Χάρη στη μουσική πρακτική του αυτοσχεδιασμού, και της live σύνθεσης και εκτέλεσης, η μουσική των Dury Dava, μοιάζει σαν ένα διαρκές work-in-progress με ελληνικό στίχο, ικανό κάθε φορά να αφουγκραστεί τις ανάγκες του περιβάλλοντα χώρου.
Στις 28 Νοεμβρίου, έχοντας ως εφόδιο το πρώτο τους album που κυκλοφόρησε πριν από έναν περίπου χρόνο, ετοιμάζουν ένα live προσαρμοσμένο πλήρως στον ατμοσφαιρικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου.

Η μουσική και οι ιδιαίτερες ερμηνείες των καλεσμένων καλλιτεχνών της ενότητας "Taste the Music" θα συμπληρώνονται ιδανικά - όπως κάθε καλό βράδυ - από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα, που από το 1986 φροντίζει εκτός από εξαιρετικά κρασιά, να δημιουργεί και αξέχαστες εμπειρίες.

Taste the Music of Dury Dava στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Εισιτήρια:
Ζώνη Α: 12€
Ζώνη Β: 10€

Πόρτες: 20.00 // Έναρξη: 21.00