Είναι επώνυμος, δεν κρύβεται και δηλώνει αλκοολικός.

Είναι επώνυμος αλκοολικός και κάνει πλάκα με τα πάντα, έχοντας φτιάξει εδώ και καιρό ένα κανάλι στο youtube, ανεβάζοντας κάθε τόσο βιντεάκια που πάνε "καρφί" στα views. 

Το όνομα του είναι Δημήτρης Πορφυρόπουλος, ο ίδιος μας συστήνεται ως "Επώνυμος Αλκοολικός" και πλέον μέσα από το κανάλι του έχει γίνει αρκετά γνωστός, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε όλο το πανελλήνιο. 

Ο "Επώνυμος Αλκοολικός" δεν ζει άλλωστε μόνιμα πλέον στην Πάτρα, αν και έχει αρκετούς φίλους και διατηρεί σχέσεις πολλές με την αχαϊκή πρωτεύουσα. Ταξιδεύει, πίνει μπύρες, κυνηγάει πόκεμον, κουρεύεται μόνος του και κάνει και άλλα πολλά "μουρλά", δείχνοντας μια αυθεντικότητα στην τρέλα που κουβαλάει μέσα του, κάτι που μάλλον αρέσει στο κοινό. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κανάλι του πλέον αγγίζει τους 290 χιλιάδες συνδρομητές και τα βίντεο που ανεβάζει έχουν συνήθως πάνω από 650.000 χτυπήματα το καθένα. Ο ίδιος είναι σίγουρα ένας από τους πρωτοπόρους του είδους και δεν διστάζει να τσαλακώνεται σε ότι κάνει, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του. 

Να μας κάνει να γελάσουμε και να περάσει τα δικά του μηνύματα για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας, τις συνήθειες μας, μεταμορφώνοντας τα όμως με έναν δικό του τρόπο που αντικατοπτρίζει το χιούμορ του, αλλά και το πώς βλέπει τα πράγματα, ακολουθώντας ένα μοτίβο στην ζωή του, με γέλιο και αισιοδοξία.

Δείτε μόνο ορισμένα από τα πρόσφατα βίντεο που έχει ανεβάσει, σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο την επικαιρότητα και πολλά ακόμη. 



ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!


Ο SINBOY ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ *με αποδείξεις*



7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ


ΠΟΣΟΥΣ YOUTUBER ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟ INSTAGRAM !? (Sushi Mukbang)


ΖΩ ΓΙΑ 48 ΩΡΕΣ ΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ