Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Πατήστε γερά τα πόδια σας στη γη σήμερα, αγαπητοί Κριοί, πιστέψτε πως με την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σας. Μην περιμένετε να σας υποσχεθούν μεγαλόσχημες δεσμεύσεις, όποια όμως συζήτηση προκύψει ανάμεσα σε εσάς και αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες ή ακόμα και με τον ερωτικό σας σύντροφο, να ξέρετε πως θα πάρει σάρκα και οστά. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και αποκτήστε τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Ταύρος

Μια σημαντική συνεργασία με καλές, οικονομικές απολαβές και προσωπική καταξίωση είναι σήμερα στο φόρτε της, φίλοι Ταύροι. Μπορείτε να κερδίσετε τη σταθερότητα, την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σας, αν διαπραγματευτείτε με επιτυχία και σύνεση, αν προβάλετε τις ικανότητες και τα προτερήματά σας με ξεχωριστό τρόπο και αν δημιουργήσετε τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σας ζωή. Η τύχη είναι με το μέρος σας, δείξτε καλή θέληση στις επιθυμίες των άλλων.

Δίδυμοι

Στην θεωρία είναι όλα υπέροχα, αγαπητοί Δίδυμοι, στην πράξη πρέπει να εντείνετε σήμερα τις προσπάθειές σας για να κατακτήσετε τα επιτεύγματα και τις προσδοκίες σας. Μια πρόσφατη απασχόληση, μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία που μπήκαν στη ζωή σας μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητά σας. Ανακτήστε το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και τη διπλωματικότητά σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες, παθιαστείτε με το ταίρι σας, δείξτε την αγάπη και την αφοσίωσή σας.

Καρκίνος

Με το πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητας σας προτείνουν οι αστρολογικές συγκυρίες να ασχοληθείτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, προσπαθώντας να εξαλείψετε από την ατμόσφαιρα τα ψήγματα αδιαφορίας και ασυνεννοησίας που εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά στα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις, τα θέλω και το σπίτι σας, φροντίστε τον εαυτό σας και τους χώρους που αγαπάτε, το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της ημέρας σας ανταμείβει εσωτερικά και συναισθηματικά.

Λέων 

Υπάρχει προσοδοφόρο έδαφος σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, για να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας προτάσεις, τις ιδέες και τους στόχους σας με ανώτερα πρόσωπα στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες. Κερδίστε τις εντυπώσεις και την ουσία μιας ήρεμης κουβέντας με τον ερωτικό σας σύντροφο, ρισκάρετε με το επικοινωνιακό σας χάρισμα να διεισδύσετε στην ψυχή του δεσμού σας, διώξτε το παρασκήνιο από την ερωτική σας ζωή, μην εμπιστεύεστε κακοπροαίρετα άτομα.

Παρθένος

Είναι μια μέρα για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, που ανοίγονται καλότυχες πόρτες για τις οικονομικές και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αν λοιπόν ασχοληθείτε με τη ρεαλιστική πλευρά της καθημερινότητας, απολαμβάνετε σταθερότητα και σιγουριά μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Η ερωτική σας ζωή εγκυμονεί φλογερό πάθος και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κρύβετε τη ρομαντική σας διάθεση.

Ζυγός

Μην τσαλακώνετε την εικόνα σας και μην πλήττετε το ευγενικό σας προφίλ, μιλώντας απρόσεκτα δεξιά και αριστερά στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, απομακρυνθείτε από κάλπικες υποσχέσεις και ψεύτικους όρκους που ίσως σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον από άτομα που επιβουλεύονται την φήμη και τη δόξα σας. Χαλαρώστε, γαληνέψτε και μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα γύρω σας αμέσως, δώστε χώρο από την καρδιά σας στο ταίρι σας, ευχαριστηθείτε τις μοναχικές στιγμές στο δεσμό σας.

Σκορπιός

Καλύτερες οικονομικές απολαβές και δικαιότεροι όροι στη δουλειά σας, είναι σημαντικές αλλαγές για εσάς σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, που μεταμορφώνουν το θολό τοπίο της καθημερινότητας, σε ευχάριστες και καρποφόρες εξελίξεις. Μην ανεβάζετε τους τόνους και μη δυναμιτίζετε με τη στάση και τη συμπεριφορά σας μια συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο που δεν πρέπει να αναβληθεί, προσπαθήστε να επουλώσετε τις πρόσφατες, συναισθηματικές σας πληγές, με κατανόηση και ισορροπημένη διάθεση.

Τοξότης

Μπορεί να είναι αρκετά αυτά που θέλετε να πείτε στους συναδέλφους και τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά αν μιλήσετε ωμά, ψυχρά και σκληρά, ίσως δε δικαιωθείτε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας, ακόμα κι αν το αξίζετε. Η σύμπνοια των δικών σας απόψεων και του συντρόφου σας σε θέματα που αφορούν την ενότητα της σχέσης, ισχυροποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αν εκμεταλλευτείτε την διπλωματία και επικοινωνιακό σας ταλέντο, αν βάλετε στο ερωτικό παιχνίδι ζεστασιά και τρυφερότητα.

Αιγόκερως

Διώξτε οποιοδήποτε παρασκήνιο εμποδίζει τις επιδιώξεις και τους στόχους σας να πάρουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Αιγόκεροι, διαλύστε τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας για την επαγγελματική πρόοδο και την ατομική σας καταξίωση με τον θαυμασμό και την αποδοχή των κόπων σας. Μην υπερβάλετε φραστικά, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας για να εντυπωσιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατήστε χαμηλούς τόνους στη σχέση σας, απολαύστε υπέροχες, αισθησιακές στιγμές.

Υδροχόος

Εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, στα θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, προχωρήστε σε καθοριστικές και σημαντικές αποφάσεις ανάλογα με την διαίσθηση και το ένστικτό σας. Ίσως σας ταλαιπωρήσουν αγαπημένα άτομα ή φίλοι, για να τους δώσετε τις συμβουλές σας, για να ακούσετε με προσοχή τα προβλήματα του ερωτικού σας συντρόφου, για να εμπιστευτούν την κρίση και τις απόψεις σας, για να μην υπάρχουν μυστικές σκέψεις στη σχέση σας.

Ιχθείς

Μια πολύ ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας δοσοληψίες είναι η σημερινή αγαπητοί Ιχθύες, που μπορείτε να εισπράξετε αλλά και να ξεπληρώσετε, να ανταμειφθείτε, αλλά και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των δικών σας προσώπων. Σας στηρίζουν συναισθηματικά οι αγαπημένοι σας άνθρωποι και ο ερωτικός σας σύντροφος, ικανοποιούνται οι απτές σας επιθυμίες και οι απορίες που έχετε για την αφοσίωση του δεσμού σας, εστιάστε στην ουσία της σχέσης, χωρίς να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Πηγή: loveletters.gr