1η Παιδαγωγική Ημερίδα ΠΤ Πελοποννήσου ΣΒΕ

Η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας διοργανώνει την 1η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο ''Η κοινωνικό συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού στην προσχολική ηλικία''.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη Πατρών).

Η 1η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Τα μέλη του Σωματείου μας που θα δηλώσουν συμμετοχή έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους. Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στους ενδιαφερόμενους.
Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο
https://docs.google.com/forms/d/1hzKvqXLmW0VKtdRRX1JnNG4caQNKsHYM-63SI7mv1bg/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR0TIHUhnhEu2-lJFoiiUyZ8ok0toZc8dptIcpQsp8a6uRHvLtQggtZTxCk
απο 19/09/2019 εως και τις 10/10/2019 στις 9 μ.μ.
e-mail:[email protected]