Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την περίοδο που η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δοκιμάστηκε.

Πέρα από ζευγάρι, ο Γιάννης και η Κατερίνα συνεργάζονται και σε επαγ­γελματικό επίπεδο, καθώς φέτος θα πρωταγωνιστήσουν στο θέατρο και στον κινηματογράφο, αφού την 1η Ιανουαρίου του 2020 θα κάνει πρε­μιέρα η νέα ταινία Για Πάντα, η οποία γυρίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε και έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

«Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμιση μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο, και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς.

Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούρια πράγματα ο ένας για τον άλλο και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο, του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις. Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπι­κότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Έλεγε εκείνος Α, εγώ Β. Δυο-τρεις φορές με άκουσε, αλλά τις υπόλοιπες περνούσε το δικό του. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προ­έκυπταν επειδή και οι δύο αγαπή­σαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή της λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα».

Δεδομέ­νου πως ζουν κάτω από την ίδια στέγη και κάνουν την ίδια δουλειά ο δημοσιογράφος του People τη ρωτά αν μεταφέρουν στο σπίτι τα άγχη και τα διάφορα θέματα που προκύπτουν στα γυρίσματα.

«Εκείνο τον ενάμιση μήνα ζούσαμε και αναπνέαμε για την ταινία, οπότε ήταν φυσικό να μιλάμε πολύ για τη δουλειά. Σε γενικές γραμμές, όμως, όχι» ξεκαθαρίζει.