Το επόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται στην Αθήνα η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η Μπρουκ της «Τόλμης και γοητείας», και αμέσως μετά φεύγει για Κέρκυρα ξεκινώντας γυρίσματα για τη δραματική σειρά του ΣΚΑΙ.

Μπορεί η συμφωνία της μακροβιότε­ρης ηθοποιού της καθημερινής σα­πουνόπερας της αμερικανικής τηλε­όρασης με τον Ανδρέα Γεωργίου να ανακοι­νώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το deal είχε κλείσει 20 μέρες νωρίτε­ρα και κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστι­κό.

Άλλωστε οι συζητήσεις μεταξύ του σκηνο­θέτη και παραγωγού και της ηθοποιού είχαν ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου. Ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου που επικοινώνησε απευθείας μεσώ skype και FaceTime με την ηθοποιό. Η «Μπρουκ», αφού του ζή­τησε να δει δείγμα της σειράς, ήταν εξαρχής θετική. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΤV Εθνος», έδωσε αρχικά καταφατική απά­ντηση, ωστόσο ζήτησε να πάρει άδεια από το ΟΒ5, το κανάλι στο οποίο προβάλλεται η «Τόλμη και γοητεία».

Η Λανγκ είναι η μο­ναδική ηθοποιός που παραμένει από το αρχικό καστ της σειράς, όταν ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1987 στην αμερικανική τη­λεόραση. Αφού το CBS έδωσε άδεια, ξεκίνη­σαν συζητήσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών, παράλληλα με την ανεύρεση του ιδανικού timing για να γίνουν τα γυρί­σματα. Μόλις έπεσαν οι υπογραφές, η ηθο­ποιός ανακοίνωσε με βίντεο στα social media τη συμμετοχή της στη σειρά και στη συνεχεία ήρθε και η επιβεβαίωση με ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου στο instagram.

Η Κάθριν Κελί Λανγκ θα μείνει στην Αθήνα για τρεις-τέσσερις μέρες για fitting (να δοκιμάσει τα ρούχα που θα φορέ­σει στις «8 λέξεις») και αμέσως μετά θα ανα­χωρήσει για την Κέρκυρα.

Πιθανόν να ταξιδέψει στην Ελλάδα μαζί της και ο σύζυγος της. Στο Νησί των Φαιάκων θα βρεθεί στις 9 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για μία εβδομάδα. Ο ρόλος που θα υποδυθεί θα είναι αυτός μιας Αμε­ρικανίδας δημοσιογράφου που ερευνά την εξαφάνιση του Μάρκου Καλλέργη, συζύγου της Ναυσικάς και πατέρα των Οδυσσέα, Μιχαήλ και Νικηφόρου. Όμως η δημοσιογρά­φος ψάχνει στην ουσία κάτι άλλο...

Η εμφά­νιση της στην Κέρκυρα και μια συνά­ντηση που θα έχει με τη Ναυσικά (Πέμη Ζούνη) θα φέρει εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης. Η δημοσιογράφος θα ζήσει και ένα έντονο φλερτ, ενώ θα εμπλακεί και σε μια πολιτική ίντριγκα που έχει να κάνει με το κόμμα του Μιχαήλ Καλλέργη. Τα πε­ρισσότερα γυρίσματα θα είναι εξωτερικά, θα υπάρξουν ωστόσο και αρκετά εσωτε­ρικά. Η Κάθριν Κελί Λανγκ στο ταξίδι της στην Κέρκυρα θα μείνει σε ένα νεοκλα­σικό σπίτι κοντά στο κέντρο της ιστορικής πόλης.