Ο πρίγκιπας Χάρι ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τη «δράση» του στο Instagram. Τώρα, ανέλαβε τον λογαριασμό του National Geographic στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ συνεχίζει την περιοδεία του στην Αφρική με την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε τη Δευτέρα τον λογαριασμό του National Geographic, στο πλαίσιο της καμπάνιας στα social media, με στόχο την ανάδειξη του, ζωτικής σημασίας, ρόλου που παίζουν τα δέντρα στο οικοσύστημα της Γης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Χάρι θα δημοσιεύει λήψεις φωτογράφων του National Geographic, ενώ κάλεσε τους 123 εκατ. followers του λογαριασμού να μοιραστούν τις δικές τους φωτογραφίες με δέντρα από όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη του ανάρτηση, ο πρίγκιπας Χάρι δημοσίευσε μια φωτογραφία δέντρων που έβγαλε στο Μαλάουι, αλλά και τον ίδιο, ξαπλωμένο στο χώμα, την ώρα που την τράβηξε.


«Είμαι τόσο χαρούμενος για την ευκαιρία να δουλέψω με το National Geographic στο Instagram, είναι ένας από τους αγαπημένους μου λογαριασμούς», έγραψε μεταξύ άλλων ο Χάρι στην ανάρτηση.