Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες και τα όσα λέγονται τους έχουν αναστατώσει σχετικά με τα χρήματα που πρόκειται να πάρουν. 

Πρόκειται για υπαλλήλους που εργάστηκαν πριν, κατά, αλλά και μετά το τέλος (λίγοι από αυτούς) της διοργάνωσης που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, με συμβάσεις και με βάση αυτές είναι να πάρουν τα χρήματα για την εργασία τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Τα όσα έχουν διαρρεύσει από πλευράς του υφυπουργείου Αθλητισμού και του κ. Αυγενάκη τους έχουν ανησυχήσει και τους έχουν κάνει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Σύμφωνα με αυτά οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να πληρωθούν αν πρώτα δεν διενεργηθούν οι σχετικές έρευνες για τις παρατυπίες που υπήρχαν στις συμφωνίες από την προηγούμενη Οργανωτική Επιτροπή, παρατυπίες που σύμφωνα με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής που τους διαδέχτηκαν υπάρχουν. 

Πλην όμως νομικά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδεχθεί. Βλέπετε, οι συμβάσεις που υπέγραφαν οι προηγούμενοι δεν βρίσκουν σύμφωνους τους διαδόχους τους και το όλο θέμα βρίσκεται κάπου εκεί. Η ουσία πάντως για τους εργαζόμενους της διοργάνωσης και τους προμηθευτές (που επίσης θίγονται από την κατάσταση αυτή) δεν αλλάζει. 

Είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν και να τηρούν στάση αναμονής για να πάρουν τα χρήματα τους, για ένα ζήτημα που οι ίδιοι δεν φταίνε σε τίποτα (δεν πήγαν από μόνοι τους κάποιοι τους έβαλαν). Ωστόσο, υπάρχει η δέσμευση και η διαβεβαίωση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής ότι κανένας απ' τους εργαζόμενους που εργάστηκαν για αυτή την διοργάνωση δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματα του. Στην αναμονή λοιπόν.