Με ένα λαμπερό opening party πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της "Κολοκυθάς Μηχανήματα" στην Πάτρα.

Οι καλεσμένοι με ανεβασμένη διάθεση ξεναγήθηκαν σε έναν χώρο όπου πρωταγωνιστής είναι τα γεωργικά μηχανήματα.

Το νέο κατάστημα της "Κολοκυθάς Μηχανήματα" εγκαινίασε τη νέα της συνεργασία με την Agrotech S.A. και την επίσημη αντιπροσώπευση της John Deere, διοργανώνοντας μια δυνατή εκδήλωση, που τα είχε όλα! Γεωργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μουσική και show.

H εταιρεία συνεχίζοντας την 40ετή πορεία της στο χώρο του γεωργικού εξοπλισμού, φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων.


Όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της "Κολοκυθάς Μηχανήματα" στην Παραλία Πατρών, είδαν από κοντά τα γεωργικά μηχανήματα που τους ενδιέφεραν, ενώ ενημερώθηκαν και για τις υπηρεσίες του καταστήματος.

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη εκπλήξεις αφού μετά τη λήξη των εγκαινίων, η βραδιά συνεχίστηκε με κοκτέιλ, χορευτικό show και πολλή μουσική.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Άγγελος Ξηρομερίτης, με τις μουσικές επιλογές του έδωσε άλλο τόνο στην εκδήλωση μετατρέποντάς της σε μια γιορτή.

Η "Κολοκυθάς Μηχανήματα" με εμπειρία στις νέες τεχνολογίες στα γεωργικά μηχανήματα γίνεται ο καλύτερος σύμβουλος του κάθε αγρότη!