Την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του καφέ θα έχουν όσοι επισκεφτούν το 4ο Athens Coffee Festival έως την Δευτέρα 30/9 στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, το οποίο αποτελεί για ακόμα μία χρονιά το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ αλλά και των coffee lovers γενικότερα.

Το Athens Coffee Festival είναι η μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό!

Από το τριήμερο αυτό event το οποίο ξεκίνησε στις 28/9, δεν θα μπορούσε να λείπει η Coffee Island, η Πατρινή αλυσίδα καφεκοπτείων όπου από το 1999 έως και σήμερα μας "παρασύρει" σε ένα... μαγικό ταξίδι στον κόσμο του καφέ, προσφέροντας ξεχωριστές γευστικές εκπλήξεις.

Στο περίπτερο της Coffee Island, το οποίο από το Σάββατο επισκέπτεται πλήθος κόσμου, μπορεί κανείς να δοκιμάσει ροφήματα, να αγοράσει διάφορους τύπους καφέ όπως φίλτρου, να βρει βιβλία sensory kai roasting αλλά και να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με polaroid.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έκθεση:Στιγμές από το περίπτερο της Coffee Island