Τζαν Γιαμάν ή αλλιώς ο Φτερωτός Θεός θα φορέσει σύντομα τα στρατιωτικά του.

Ο Τούρκος ηθοποιός που βρέθηκε στη χώρα μας μίλησε για την στρατιωτική θητεία που έρχεται, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πλάνα του μετά τον στρατό και στις Ελληνίδες γυναίκες.

Ο «Φτερωτός Θεός» έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ποια είναι τα μελλοντικό σου σχέδια;

Δεν κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα γιατί τον Ιανουάριο θα πάω στο στρατό. Το να γυρίζεις μια τηλεοπτική σειρά στην Τουρκία είναι πολύ κουραστικό. Απαιτεί πολλές ώρες δουλειάς. Και είναι πολύ επίπονο, τόσο από σωματική όσο και από πνευματική κούραση. Γι' αυτό το να βλέπω καινούργια πράγματα και να κάνω ταξίδια, όπως τώρα που ήρθα στην Ελλάδα και πριν που ήμουν στην Ιταλία, είναι κάτι που με ξεκουράζει. Έχω την ανάγκη να έχω μια πιο ποιοτική καθημερινότητα, για αυτό και κάνω τα ταξίδια. Γι’ αυτό και οι μάνατζερ μου φροντίζουν ούτως ώστε να έχω αυτήν τη δυνατότητα και να περνάω αυτόν τον ποιοτικό χρόνο. Είναι πολύ νωρίς λοιπόν να σκεφτώ από τώρα τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια. Πηγαίνοντας στο στρατό θα κόψω τα μαλλιά και τα μούσια μου, επομένως όταν τελειώσω από εκεί τότε θα αρχίσω τα σχέδια.

Πώς σου φαίνονται οι Ελληνίδες;

Δεν έχω ιδέα, γιατί ήρθα μόλις. Ωστόσο, έχω ακούσει ότι είναι θερμές. Έχουμε και την ίδια κουζίνα. Διασκεδάζουν όπως εμείς, οπότε πιστεύω ότι είναι καλές!

Ο Τζουνεΐι Σαϊγίλ είναι τώρα ο μάνατζερ σου. Ήταν και ο καθηγητής σου στην Υποκριτική;

Ναι! Έτσι γνωριστήκαμε, πριν από πέντε χρόνια. Τώρα όμως είναι μόνο ο μάνατζερ μου. Πάντα, όμως, μιλούσαμε για τους χαρακτήρες που έπρεπε να υποδυθώ και τον συμβουλευόμουν στις αποφάσεις μου.

Είσαι ο άντρας των ονείρων για τόσες γυναίκες. Θα ήθελες να μας περιγράψεις τη γυναίκα των ονείρων σου;

(γέλιο) Μπαμπά; Θέλεις να πεις εσύ; Δεν είχα το χρόνο να το σκεφτώ!

Πηγή: 7 Mέρες Tv