Κατά ορισμένων μεγάλων καλλιτεχνών μίλησαν οι Droulias Brothers, Κωνσταντίνος και Ηλίας, σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

«Δεν μας δέχονται στα καλλιτεχνικά σχήματα των νυχτερινών κέντρων, γιατί φοβούνται και μας “κλείνουν τις πόρτες”. Το πρόγραμμά μας είναι δυνατό κι εντυπωσιακό, οπότε, όταν ο άλλος αποφασίσει να σε πάρει, πρέπει να είναι κατασταλαγμένος για το σημείο της βραδιάς που θα σε βγάλει να τραγουδήσεις, που είναι καλό. Το σημείο αυτό δεν μπορεί να είναι η έναρξη, οπότε θα πάρουμε χώρο από έναν καλλιτέχνη, ο οποίος αν είναι “καβαλημένος”, μπορεί να μη σε θέλει, άρα δεν υπάρχει χώρος. Τι θα κάνουμε; Ένα δικό μας μαγαζί, έναν χώρο που δεν θα έχουμε ανάγκη κανέναν, αυτό είναι το πιο πιθανό. Δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Χτυπήσατε πόρτες που δεν άνοιξαν;

Η.Δ.: Είναι ψέματα αυτό που λένε οι μεγάλοι καλλιτέχνες, ότι θέλουν να βγαίνουν νέοι καλλιτέχνες και να τους βοηθάνε. Εμείς αυτό δεν το έχουμε δει μέχρι στιγμής από κάποιους μεγάλους καλλιτέχνες. Μεγάλο μέρος καλλιτεχνών δεν βοηθάει τους νέους καλλιτέχνες, είναι μεγάλο ψέμα αυτό που λένε. Θέλουν νέους καλλιτέχνες, αλλά όχι ίσως καλύτερους από αυτούς.

Κ.Δ.: Είναι βολεμένη η καρέκλα και φοβούνται το χειροκρότημα και το καμαρίνι, αυτή είναι η αλήθεια, κι έτσι δεν σου δίνουν χώρο. Ως πότε θα τραγουδάνε όλοι αυτοί οι μεγάλοι; Ας δώσουν χώρο να βγουν και νέα παιδιά.