Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πόλη Marina D’or θα ταξιδέψει o Μαχητικός Σύλλογος Πάτρας την Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2019, με την διαφορά πως σε αυτό το ταξίδι τα χρώματα αλλάζουν, οι αθλητές θα ντυθούν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Taekwondo ύστερα από κάλεσμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που τους έδωσαν το εισιτήριο να ζήσουν αυτήν την μοναδική εμπειρία.

Ο λόγος για τον Πρωταθλητή του Συλλόγου Φλουσκούνη Χαράλαμπο που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Έφηβων-Νεανίδων στην κατηγορία των -59 κιλών  μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο G1 Greece Open Taekwondo Tournament τον Οκτώβριο του 2018 και για τον Μαραντίδη  Χρήστο  που θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Παίδων-Κορασίδων στην κατηγορία +65 κιλών ύστερα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο 7th European Clubs Championships που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2019. 

Στο πλευρό τους όπως πάντα θα βρίσκεται ο προπονητής του Συλλόγου Κωτσόπουλος Μιχάλης. Ο ίδιος δήλωσε πως για το ταξίδι αυτό η ομάδα είναι προπονητικά έτοιμοι, θα είναι όμως ένα δύσκολο ταξίδι, ήδη ο αθλητής μας Φλουσκούνης Χαράλαμπος βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα προκειμένου να φτάσει στα κιλά της κατηγορίας του, από τα -63 κιλά που είναι η κανονική του κατηγορία στην Ισπανία θα πρέπει να ζυγιστεί μια κατηγορία πιο κάτω, αυτή των -59 κιλών, όπου είχε πάρει την πρόκριση πέρσι. Ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά και θα είναι και οι δυο αθλητές μας έτοιμοι ψυχή τε και σώματι ως την επόμενη Παρασκευή 04/10 που είναι η ημέρα ζύγισης. Διανύουμε μια από τις πιο απαιτητικές εβδομάδες και χρειάζεται αμοιβαία συνεργασία από όλο το team, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο έμπειρος διεθνής προπονητής του Πατρινού συλλόγου.  

Καλή επιτυχία στην Πάτρα, καλή επιτυχία στην Ελλάδα.