Τους τελευταίους μήνες η Celine Dion έχει δεχτεί σκληρή κριτική για το σώμα της. Μετά από μια εμφάνιση στο Fashion Week του Παρισιού, που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές, η διάσημη τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι είναι μια χαρά.

Αυτή τη φορά όμως, μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Celine Dion έβαλε οριστικό τέλος στα σχόλια για την υγεία και το σώμα της, εξηγώντας ότι γνωρίζει πως είναι αδύνατη, και απέδειξε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο αρνητισμός που εισπράττει.

«Υπάρχει κάτι λάθος με το σώμα μου;» ρώτησε την παρουσιάστρια, ενώ τέντωνε τον δικέφαλό της. «Κάνω μπαλέτο. Κάνω διατάσεις και προπονούμαι γιατί βοηθάει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου», πρόσθεσε. «Αν γυρίσετε πίσω, στην εποχή που ήμουν 12 ετών, το πρόσωπό μου ήταν πιο στρογγυλό γιατί όλοι έχουμε περισσότερο λίπος όταν είμαστε νέοι. Αλλά πάντα ήμουν πολύ αδύνατη».

Μεγαλώνοντας με συνεχή κριτική σημαίνει να μαθαίνεις ότι δεν μπορείς να τους ευχαριστείς όλους. «Αν δεν θες να δέχεσαι κριτική, είσαι στο λάθος μέρος», εξήγησε. «Εγώ κρατάω τα θετικά. Κρατάω όσα μου κάνουν καλό. Αφήνω πίσω όσα δεν είναι καλά για εμένα. Αφήνω την ομάδα management μου να το αναλάβει αυτό, κι αν βλάπτει κάποιον, θα το φροντίσουν εκείνοι. Χρειάζεται να εστιάσω σε όσα είναι καλά για εμένα, στο πώς νιώθω και, στο τέλος, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω όλους».