Κάθε άνθρωπος δεν έχει μόνο διαφορετικό σώμα. Έχει τις δικές του αντοχές, ανάγκες και «θέλω», με λίγα λόγια την δική του προσωπικότητα, η οποία πολλές φορές ψάχνει την ιδανική στέγη για να ανακαλύψει την ουσία της άθλησης.

Με γνώμονα τα παραπάνω, το Σάββατο ένα νέο γυμναστήριο στην Πάτρα, το MVP Fitness Club κάνει opening, καλώντας όλους όσους αγαπούν την άσκηση να το γνωρίσουν από κοντά, αναθεωρώντας -όπως θα διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι- για τα όσα γνώριζαν μέχρι σήμερα πάνω στον χώρο.

Στην Έλληνος Στρατιώτου 25 και Ιωαννίνων 18, οι υπεύθυνοι του MVP Fitness Club θέλησαν να δημιουργήσουν ένα νέο, υπερσύγχρονο χώρο άθλησης σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, αλλά με τη λογική της προσωπικής επαφής ενός personal studio.

Από τις 10 το πρωί το γυμναστήριο θα είναι ανοιχτό, έτσι ώστε να μάθετε για τις προσφορές του αλλά και να ξεναγηθείτε σε αυτό.

Μεταξύ άλλων, το MVP Fitness Club περιλαμβάνει τέσσερις αίθουσες αεροβικής εκγύμνασης, πάνω από πενήντα ώρες ομαδικών προγραμμάτων, mini personal trainning groups, αίθουσα crossfit, σάουνα-χαμάμ, επίβλεψη από εξειδικευμένους γυμναστές, λιπομέτρηση, παρακολούθηση-αξιολόγηση φυσικής κατάστασης καθώς και συμβουλές διατροφής.

Σε μια εποχή που για πολλούς σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε τον αθλητισμό στην καθημερινότητα σας και να γίνεται... MVP στα μάτια των φίλων σας.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει το MVP Fitness Club, το new entry στον χώρο των γυμναστηρίων, η διεύθυνση του οποίου θα χαρεί να παρευρεθείτε στο grand opening του Σαββάτου.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης: