Λίγες ημέρες μένουν για να ανοίξει τις πύλες του το Patras Street Food Festival, η τριήμερη γιορτή φαγητού, μπύρας, ποτού, καφέ και μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου στον μαγευτικό Κήπο της Apotheosis (Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1, Πάτρα).

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, έτσι και η Πάτρα είναι έτοιμη να υποδεχθεί έναν οργασμό γεύσεων με στόχο τη διασκέδαση, τη διαφήμιση τοπικών καταστημάτων και των προϊόντων τους αλλά και την προσέλκυση τουριστών στην πόλη.

Οι διοργανωτές Δημήτρης Φάκαλος, Γιάννης Ροδόπουλος και Νάντια Κωνσταντινίδη ετοιμάζουν το τριήμερο φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί ένα σκέλος της πρότασης Visit Patras που έχει σχεδιάσει ο ΣΚΕΑΝΑ και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας αλλά και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Οι επισκέπτες του Patras Street Food Festival θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της πόλης και όλα αυτά θα πλαισιωθούν από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.


Η διοργάνωση έχει φροντίσει για συναυλίες κάθε απόγευμα και βράδυ. Την Παρασκευή, αρχικά, το event θα ανοίξουν οι 15-50 με τον Δημήτρη Σταρόβα και το βράδυ ο «Νίκος Πορτοκάλογλου & οι ευγενείς αλήτες» θα κλείσουν την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων. Το Σάββατο οι «Natural Beat», οι «Passepart out» και ο εκπληκτικός frontman των Raining Pleasure «Vassilikos» δώσουν ξεχωριστό παλμό στη μεγάλη γιορτή. Τέλος, την Κυριακή, οι «Cubaneros» θα μας χορέψουν σε latin ρυθμούς και το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει με η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης».

Ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει στο παιδικό πρόγραμμα με τίτλο “Bobos' Street Food Festival”. Το πρωινό της Κυριακής είναι αφιερωμένο στα παιδιά με τη παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ’ όνομά σου» με τον Φοίβο Δεληβοριά, παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Χρήστο Καλπουζάνη και τους Χ-Saltibagos.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το γεγονός που φέρνει νέα δεδομένα στην πόλη.