Ο DJ Tiesto παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Annika Backes σε μια ρομαντική γαμήλια τελετή το περασμένο Σάββατο, στην Γιούτα.

Ο 50χρονος Tijs Michiel Verwest, που έγινε παγκοσμίως διάσημος ως DJ Tiësto, δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα, που τον δείχνουν μαζί με την 21χρονη σύζυγό του και μοντέλο, να μοιράζονται ένα φιλί στη μέση ενός ρομαντικά στολισμένου σκηνικού με λευκά και ροζ τριαντάφυλλα.

«Η αγάπη της ζωής μου», έγραψε στη λεζάντα ο διάσημος Ολλανδός μουσικός, DJ και μουσικός παραγωγός electronic dance, προσθέτοντας την ημερομηνία του γάμου.


Ο γάμος του διάσημου dj έγινε σε στενό κύκλο με περίπου 80 καλεσμένους, στο πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων Amangiri.

«Μια πόλη που και οι δυο μας αγαπάμε πολύ είναι το Λας Βέγκας, οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε χώρους εκεί, αλλά σύντομα αποφασίσαμε πως θέλαμε τον γάμο κάπου απομακρυσμένα», είπε η 21χρονη Annika στη Vogue. «Εξετάσαμε την επιλογή ενός πάρτι στην έρημο έξω από το Λας Βέγκας. Αλλά όταν το σκεφτήκαμε περισσότερο, καταλάβαμε πως θα ήταν περίπλοκο να γίνει εκεί. Τότε σκεφτήκαμε το Amangiri».


Ο Tiesto και η Backes γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2015 και αρραβωνιάστηκαν το 2018 στην Ημέρα των Ευχαριστιών. «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα για τους επόμενους δυο μήνες και όταν έφτασε το Coachella, αποφασίσαμε την προηγούμενη ημέρα να πάμε μαζί. Περάσαμε το σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας απίστευτα στο φεστιβάλ, μόνο οι δυο μας. Δεν βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον ούτε για ένα δευτερόλεπτο, γυρίσαμε μαζί στην Νέα Υόρκη και ακόμη δεν θέλαμε να αποχωριστούμε. Τότε ήταν που το καταλάβαμε και οι δυο», εξομολογήθηκε η Annika για την γνωριμία τους.


Σχετικά με την ημέρα του γάμου τους, ο Tiesto είπε στην Vogue: «Ένιωσα να με κατακλύζουν συναισθήματα επειδή ήμασταν ερωτευμένοι για τόσο καιρό και σκεφτόμασταν συνεχώς αυτήν την ημέρα και επιτέλους είχε φτάσει».

Οι φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού που δημοσίευσε η Vogue: