Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, η πιστοποίηση των εργαζομένων στην εστίαση από τον ΕΦΕΤ και το φαινόμενων των νοθευμένων ποτών, απασχόλησαν μεταξύ άλλων τη συνάντηση εργασίας που έγινε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

Ο κ. Μπονάνος, αφού αναφέρθηκε στη σημασία των σημαντικών δράσεων του ΣΚΕΑΝΑ, τόνισε ότι βασίζεται στη συνεργασία του Προεδρείου με την Περιφερειακή αρχή, προκειμένου να παραδοθεί ένα υγιές περιβάλλον στους πολίτες και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες προς το κοινό υπηρεσίες και προσέθεσε ότι χωρίς να αιφνιδιάσει κανένα επαγγελματία, είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει χωρίς παρεκκλίσεις τον αντικαπνιστικό νόμο.

Στη συνάντηση παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου (Πρόεδρος), Παναγιώτης Ματθαιόπουλος (Γ. Γραμματέας), Γιώργος Κολλιόπουλος (Ταμίας) και η Βασιλική Πετροπούλου (Γραμματέας).