Μακριά από το ΟΑΚΑ θα αγωνιστούν οι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στις αναμετρήσεις με Ξάνθη (5/10, 6η αγωνιστική) και Βόλο (δεν έχει οριστεί ακόμη η 7η αγωνιστική), αντίστοιχα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται ο χλοοτάπητας του Ολυμπιακού Σταδίου έχει οδηγήσει τους δυο συλλόγους να προχωρήσουν τις διαδικασίες αλλαγής του, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές εντός γηπέδου δεν γίνεται να παραμεριστούν.

Πλέον, και οι δυο πλευρές περιμένουν από την αρμόδια εταιρεία να… πιάσει δουλειά, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν.

Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Ξάνθη, χωρίς, πάντως, να έχουν δηλώσει μέχρι στιγμής τη νέα έδρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να ισχύσει και με την ΑΕΚ, η οποία θα κοντραριστεί με το Βόλο μακριά από το αχανές στάδιο της Αθήνας.

Μάλιστα, βάσει των τελευταίων εξελίξεων, πρόβλημα με την έδρα αναμένεται να έχει και η Εθνική, καθώς πλέον δεν είναι σίγουρο πως το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για το ματς απέναντι στη Βοσνία.

Μπορεί για την ώρα το Ολυμπιακό Στάδιο να φαίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ως έδρα της «γαλανόλευκης», όμως παραμένει εξαιρετικά πιθανό κάτι τέτοιο να διαφοροποιηθεί.