Τα παιδιά έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή μας και στο δημιουργικό εργαστήρι "Στου φεγγαριού την άκρη" είναι οι πρωταγωνιστές!

Μπορεί το καλοκαίρι για τους μικρούς μαθητές να είναι συνυφασμένο με την ξεκούραση και την ανεμελιά, όμως στο χώρο του εργαστηρίου τα παιδιά είχαν το χρόνο για να δημιουργήσουν, να ζωγραφίσουν και να κατασκευάζουν.

"Στου φεγγαριού την άκρη"... είναι ένα πολύχρωμο σπιτάκι γεμάτο θέατρο, δημιουργικό παιχνίδι, κατασκευές, υλικά και δράσεις που οξύνουν τις αισθήσεις και υπόσχονται υπέροχες παιχνιδιάρικες στιγμές.


Μέσα από τα καλοκαιρινά τμήματα τα παιδιά έφτιαξαν κατασκευές και πολλές ακόμα καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Ξεδίπλωσαν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητα τους, μέσα από το παιχνίδι και τις εικαστικές τέχνες.

Οι μικροί μας εξερευνητές έμαθαν να ανακαλύπτουν μέσα από το παιχνίδι σε ένα ασφαλές περιβάλλον γεμάτο χρώματα και πολλά ερεθίσματα!

Με ελεύθερο παιχνίδι, ζωγραφική, χειροτεχνίες, κατασκευές και ό,τι άλλο βάλλει ο νους σας απασχολήθηκαν δημιουργικά και διασκέδασαν στον ελεύθερο χρόνο τους!


Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε όμως η διάθεση για παιχνίδι και δημιουργία "Στου φεγγαριού την άκρη" δεν τελειώνει ποτέ!

Η διασκέδαση συνεχίζεται...

Στον χώρο λειτουργούν:

  • Πρωινά δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά 3 - 4 ετών
  • Απογευματινά εργαστήρια για παιδιά από 3 ετών – 15 ετών
  • Δημιουργικά Σαββατοκύριακα
  • Εργαστήρια για ενήλικες

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να ζήσουμε όμορφες, διαφορετικές και πολύ παιχιδιάρικες στιγμές… εδώ, "Στου φεγγαριού την άκρη" φαντασίας, δημιουργίας και έκφρασης!