Η Ε.Σ.ΠΕ.Π., στα πλαίσια σύνδεσης και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων και προσόντων, προχώρησε στην απόφαση για ονοματοδοσία των ομίλων των αναπτυξιακών της πρωταθλημάτων, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η πρωτοβουλία μας να αντικαταστήσουμε την μέχρι τώρα αρίθμηση, με το όνομα επιχείρησης ή προϊόντων, δίνει την δυνατότητα με μικρό οικονομικό κόστος, να προβληθεί και να συνδεθεί με τον αθλητισμό κατ’ τόπους στους 25 ομίλους της, ενισχύοντας παράλληλα την κατανάλωση και την εικόνα της.

Η προβολή της επιχείρησης ή των προϊόντων, που θα ενταχθούν στο χορηγικό πρόγραμμα ονοματοδοσία των ομίλων της Ένωσης περιλαμβάνει:

Ø Ονοματοδοσία του αντίστοιχου ομίλου των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων,

Ø Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στη σελίδα της ΕΣΠΕΠ και στα Έντυπα της Ένωσης,

Ø Ηχητικό μήνυμα στα κλειστά γυμναστήρια κατά την ανάπαυλα των αγώνων του πρωταθλήματος,

Ø Προβολή της επιχείρησης ή του προϊόντος στο Final-4 του πρωταθλήματος στο φυλλάδιο των τελικών που θα εκδώσει η Ένωση, με ηχητικό μήνυμα και διαφημιστικό πανό εντός του κλειστού, καθώς και στις απονομές που θα πραγματοποιηθούν.

Ø Τη δυνατότητα προβολής της σε περίπτωση που θα πραγματοποιηθεί αναμετάδοση των αγώνων του Final-4 από διαδικτυακή τηλεόραση,

Ø Στο υπ’ έκδοση ηλεκτρονικό περιοδικό της ΕΣΠΕΠ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω καλούμε, όποιες επιχειρήσεις επιθυμούν να συνεργαστούν με την ΕΣΠΕΠ στο παραπάνω πρόγραμμα, να προβούν σε εκδήλωση ενδιαφέροντας μέχρι την Παρασκευή 4/10/2019, αποστέλλοντας σχετικό αίτημα στο mail της Ένωσης ([email protected]) ή επικοινωνώντας με τον κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ στο τηλ. 6947864445.