Κωνσταντίνα Μιχαήλ επιστρέφει στην tv με τη σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» κι έκανε αποκαλύψεις πάσης φύσεως.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματά της για το τηλεοπτικό της comeback και αποκάλυψε αν η τηλεόραση της είχε λείψει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα οικονομικά ζητήματα ξεδιπλώνοντας τη σκέψη της.

Πώς νιώθετε που επιστρέψατε στην τηλεόραση;

«Χαρούμενη! Είμαι με συναδέλ­φους που αγαπώ και, επειδή οι. εποχές είναι περίεργες, νιώθω χα­ρά που δουλεύω σε κάτι τόσο φι­λόδοξο... Αισθάνομαι τυχερή και ευλογημένη, που λένε».

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;

«Η καλή τηλεόραση ναι, μου είχε λείψει. Μερικές φορές είχα προ­σπαθήσει να κάνω πράγματα, αλ­λά δεν μου έβγαιναν και δεν οδη­γούσαν πουθενά. Τα τελευταία χρόνια είχαμε πέσει σε τέλμα, λό­γω έλλειψης χρημάτων και γενικό­τερης κρίσης-Έτσι, δεν υπήρχαν η χαρά και το μεράκι του παρελ­θόντος. Νομίζω ωστόσο πως τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και το κοινό θα μας εμπι­στευτεί πάλι».

Υπήρξε εποχή που δυσκολευτή­κατε με τα χρήματα;

«Παλιότερα κάναμε τηλεόραση για να ζήσουμε και θέατρο για να... ευτυχήσουμε! Να όμως που ήρθαν εποχές που η θεατρική σκη­νή ήταν αυτή που μας επέτρεψε να ζούμε αξιοπρεπώς. Κατά τα λοι­πά, όλοι περνάμε δύσκολα σε αυτή τη δουλειά, γιατί δεν υπάρχει η έννοια της- Hταθερότητας. Κά­τι να πάει στραβά και μένεις στα κρύα του λουτρού. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να διατη­ρείς ζωντανό το πνεύμα και την καρδιά σου και να ελπίζεις πως όλα θα πάνε καλά και θα ξανα­δούλεψεις», είπε στο Τηλέραμα.