To Σουρωτήρι, το αγαπημένο στέκι της νεολαίας και των φοιτητών στην Κολοκοτρώνη, δεν μας προσφέρει μόνο όμορφες νύχτες, αλησμόνητα βράδια και διασκέδαση. 

Προσφέρει και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ως ένας γνήσιος και αυθεντικός εραστής κάθε πεδίου ρομαντισμού που έχει να κάνει με τη ζωή μας. Το Σουρωτήρι είναι πλέον ένας από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας των Ροϊτίκων στο μπάσκετ, μιας ομάδας ιδιαίτερα φιλόδοξης που έχει βάλει στόχους και θεωρείται ανερχόμενη στα τοπικά τερέν της καλαθοσφαίρισης. 

Μάλιστα, το Σουρωτήρι, δείχνοντας από την αρχή ότι έχει πάρει σοβαρά το νέο του ρόλο, έκανε και το τραπέζι στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ και στη διοίκηση της ομάδας που κατέφθασε στην Κολοκοτρώνη, έχοντας μαζί του τις νέες φανέλες του σωματείου που αναγράφουν τη φίρμα του χορηγού. 

Στη φωτογραφία ο ένας εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, Νίκος Μοίραλης, μαζί με παράγοντα του σωματείου από την υπέροχη βραδιά που χάρισε το μαγαζί στους παίκτες της ομάδας.

Η φανέλα εννοείται ότι είναι πράσινη για τα Ροίτικα που - ας μην ξεχνιόμαστε - είναι και το αγαπημένο χρώμα του Νίκου Μοίραλη. Αν είχε και εκείνον τον... πράσινο ήλιο η ομάδα είχε από τώρα στη τσέπη της την κούπα!