Το Walk for Freedom αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση ενημέρωσης για την εμπορία των ανθρώπων. 

Βασικός παγκόσμιος διοργανωτής της δράσης είναι η διεθνής οργάνωση A21 που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking) από το 2008, και στόχος της είναι να ρίξει φως σε μια εγκληματική βιομηχανία που κρατά παγιδευμένους στη σύγχρονη δουλεία 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, το "Walk for Freedom", θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου και ανάμεσα στις πόλεις, που θα συμμετέχουν είναι και η Πάτρα.

H Α21, ο Δήμος Πατρέων και η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/στριών διοργανώνουν αυτή τη δράση/πορεία για πρώτη φορά στην πόλη, που στόχο έχει την αφύπνιση και την ενημέρωση του κοινού για ένα σοβαρό ζήτημα, που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιήσουν σιωπηλή διαμαρτυρία, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά του trafficking.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

19 Οκτωβρίου 2019

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Πλατεία Όλγας 

ΩΡΑ

11 π.μ.

ΕΓΓΡΑΦΗ:
https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2654&lang=el


Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: "Θα περπατήσουμε σε μία γραμμή, ο ένας πίσω από τον άλλο, στον πεζόδρομο της Μαιζώνος μέχρι την πλατεία Βασ. Γεωργίου όπου θα βγάλουμε ομαδικές φωτογραφίες. 

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ:

Παρακαλούμε φορέστε το μπλουζάκι της Α21. Εάν δεν το έχετε προμηθευτεί από άλλες χρονιές, θα ακολουθήσουν σύντομα πληροφορίες για τη φετινή διανομή. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να φοράτε το μπλουζάκι της Α21, παρακαλούμε να ντυθείτε στα μαύρα.

SOCIAL MEDIA:

Ενημερώσετε ακόμα περισσότερους! Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή [email protected] για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στην Πάτρα.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας. Έλα μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!
Η ομάδα της Α21".