Μεγάλο ντέρμπι έχει απόψε (20:30) για την Σούπερ Λίγκα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με την ΕΛ.ΑΣ. να βρίσκεται σε επιφυλακή για τον φόβο επεισοδίων και στην Πάτρα. 

Η κόντρα μεταξύ των δύο κλαμπ των "αιωνίων" είναι γνωστή στην Πάτρα καθώς στο παρελθόν έχουν γίνει αρκετά επεισόδια που έχουν σαν αφορμή τις οπαδικές διαφορές.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει περιθώρια στα μέλη των κλαμπ αυτών να δημιουργήσουν επεισόδια, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος του ματς. 

Πρόκειται έτσι να φυλάξει διακριτικά πιθανούς στόχους για χτυπήματα, ενώ έχει δώσει εντολή σε αστυνομικούς για να βρίσκονται σε περιπολίες γύρω από τους δρόμους των δύο κλαμπ, αλλά και γενικότερα σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης.

Στόχος της Αστυνομίας είναι να μην δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο στην Πάτρα εξαιτίας του ντέρμπι των "αιωνίων", ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε προσαγωγές. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι καφετέριες σε όλες σχεδόν τις πλατείες και τους κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας θα είναι γεμάτες από κόσμο που θα παρακολουθεί το ντέρμπι από τους προτζέκτορες και τις τηλεοράσεις που θα έχουν βγάλει οι επαγγελματίες έξω. Η αναμέτρηση γίνεται στο ΟΑΚΑ και η  τηλεοπτική μετάδοση θα είναι από το NOVA SPORTS 1 HD.