Ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου, ο Joaquin Phoenix σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από συνέντευξη για το Τζόκερ.

Ο Joaquin Phoenix, που ενσαρκώνει τον θρυλικό κακό της Γκόθαμ, έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του, αλλά η ερώτηση δημοσιογράφου της Telegraph τον εξόργισε και το έδειξε κάνοντας πολύ περισσότερα από το να μην απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο Phoenix ρωτήθηκε αν συγκεκριμένες στιγμές στην ταινία «θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν να εμπνέουν ακριβώς το είδος των ανθρώπων το οποίο περιγράφει, με δυνητικά τραγικά αποτελέσματα». Αντί να απαντήσει, ο ηθοποιός σηκώθηκε και βγήκε έξω.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Robbie Collin, καθώς ο ηθοποιός εγκατέλειπε το δωμάτιο, τον ρώτησε γιατί του έκανε μια τέτοια ερώτηση. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Telegraph, η αίθουσα πάγωσε από την αμηχανία και o δημοσιογράφος δεν ήξερε αν ο Phoenix θα επέστρεφε. Μετά από παρέμβαση που έκαναν μάνατζερ της Warner Bros, πείστηκε να επιστρέψει, αλλά αυτό έγινε σχεδόν μια ώρα μετά και ο Phoenix δεν απάντησε την συγκεκριμένη ερώτηση.