Είναι εντυπωσιακή και προτού καν ανοίξει η σχολή της, εκεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών, η νεαρή φοιτήτρια από την Θεσσαλονίκη, έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της στη γειτονιά της, κοντά στον Άγιο Αλέξη της Πάτρας (βοήθεια μας). 

Η 18χρονη νεαρή φοιτήτρια από την συμπρωτεύουσα ήρθε "φουριόζα" από τη νύφη του βορά και όλα δείχνουν ότι κατόρθωσε να προσαρμοστεί και να βρει νέους φίλους και παρέες μέσα σε χρόνο αστραπή, προτού καν... ανοίξει η σχολή της. 

Η πραγματικά εντυπωσιακή νεαρή  πρέπει να είχε βάλει ως στόχο να περάσει σε κάποια σχολή της Πάτρας, έχοντας ακούσει για τη φοιτητική ζωή αυτής της πόλης, θέλοντας έτσι να ξεφύγει από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον. 

Άλλωστε, κρίνοντας από τις ενδυματολογικές της επιλογές και τις καθημερινές σχεδόν νυχτερινές της εξόδους, η όμορφη Σαλονικιά δεν έχει ανάγκη το χρήμα, προέρχεται μάλλον από εύπορη οικονομικά οικογένεια και έχει μάθει να το... φυσάει, ξέροντας να περνάει καλά.

Κάθε πρωί λοιπόν από τη πρώτη μέρα που νοίκιασε το διαμέρισμα της, εκεί στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, κάνει τη γυμναστική της με μουσική στο διαπασών, έχοντας τέντα τα παραθυρόφυλλα, φορώντας τα κολλάν και τα στενά της μπλουζάκια. 

Καταλαβαίνετε ότι οι άνδρες στη γειτονιά, μικροί και μεγάλοι, δεν χάνουν ευκαιρία να παρακολουθούν τη γυμναστική της. Ωστόσο, το μενού συνεχίζεται και τις υπόλοιπες ώρες της μέρας, με αποκαλυπτικές ενδυμασίες από τη νεαρή, ενώ το αποκορύφωμα γίνεται τα βράδια.

Η φοιτήτρια ντύνεται αρκετά εντυπωσιακά, έχοντας επισκέπτριες τις φίλες που ήδη έχει κάνει στην Πάτρα  και αφού τα κορίτσια ετοιμαστούν και αποφασίσουν τι θα φορέσει η κάθε μία, ακολουθεί το clubbing. 

Η όμορφη Σαλονικά και η παρέα της ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα νυχτερινά στέκια της Πάτρας, δείχνοντας ότι θα έχει έντονη κοσμική ζωή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μάλιστα τα τελευταία βράδια, σύμφωνα με τη γειτονιά, η κοσμική αυτή ζωή συνεχίζεται και μετά τη νυχτερινή της έξοδο, φέρνοντας στο διαμέρισμα της αγόρια και κορίτσια συνεχίζοντας το πάρτι μέχρι το πρωί. Και είναι ακόμα στην αρχή. Τα παιδιά έχουν μία ολόκληρη φοιτητική ζωή μπροστά τους...