Μόνιμος κάτοικος Πατρών σκοπεύει να γίνει ο Γιώργος Παπανδρέου, δείχνοντας ότι η θέση του στα έδρανα της Βουλής ως βουλευτής Αχαΐας, μόνο τυπική δεν θα είναι. 

Το είχαμε γράψει από την αρχή. Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει πάρει ζεστά τον ρόλο του, πιστεύοντας ότι η Πάτρα και η Αχαΐα είναι οι περιοχές από τις οποίες μπορεί να ξεκινήσει η αναγέννηση της πραγματικής Κεντροαριστεράς, αυτής του σοσιαλισμού και της προόδου, την οποία έχει ανάγκη ο τόπος.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπανδρέου η Κεντροαριστερά του σοσιαλισμού και οι σοσιαλιστικές δυνάμεις γενικότερα της Ευρώπης είναι η μόνη απάντηση στον νέο  φιλελευθερισμό που πλέον έχει κερδίσει την Κεντροδεξιά, εμφανιζόμενη ως real politic, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Δυτικής και της Κεντρικής Ευρώπης. 

Η Αχαΐα είναι ο νομός που έχει γράψει τη δική του σελίδα στον σοσιαλιστικό χώρο και έχει πάντα μία δυναμική στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει συναισθηματικούς και οικογενειακούς δεσμούς με την περιοχή.

Θα είναι λοιπόν σχεδόν μόνιμος κάτοικος της Πάτρας ο πρώην πρωθυπουργός και μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουμε μάθει,  το πολιτικό του γραφείο θα είναι παράπλευρα από τα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στο κέντρο της πόλης, στα οποία φιγουράρει σε μία μεγάλη φωτογραφία ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ. 

Πάντως, ο φακός του patrasevents.gr "συνέλαβε" τον Γιώργο Παπανδρέου το μεσημέρι της Παρασκευής να πίνει το καφέ του στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο περιθώριο του Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης που γινόταν στην Achaia Clauss. Μαζί του ήταν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κωνσταντίνος Καρπέτας. Οι συνειρμοί δικοί σας...