Το PATRAS STREET FOOD FESTIVAL είναι μια γιορτή γευστικών απολαύσεων με πρωταγωνιστές επιχειρήσεις τοπικής γαστρονομίας και τοπικών προϊόντων, σε ένα πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες, με στόχο να καταδειχθεί η τοπική κουλτούρα και οι παραδόσεις της περιοχής μας. 

Όραμα της διοργάνωσης, είναι η καθιέρωση του Φεστιβάλ ώς νέου δυναμικού θεσμού που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στη νεολαία. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η προσέλκυση κόσμου από την ευρύτερη περιφέρεια γύρω από την Πάτρα, το Αίγιο, την Κάτω Αχαΐα, τα Καλάβρυτα, τον Πύργο, την Ναύπακτο και το Μεσολόγγι.

Tο PATRAS STREET FOOD FESTIVAL αποτελείται στο βασικό κορμό του από τα περίπτερα των επαγγελματιών της εστίασης με διάφορα είδη φαγητού και ποτού. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν χοτ ντοκ, μπέργκερ, ελληνική, ιταλική, ευρωπαϊκή, ακόμα και ασιατική κουζίνα, γλυκά και παγωτά, καθώς το κάθε περίπτερο να έχει τον δικό του χαρακτήρα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που θα προσφέρει.
Παράλληλα, στο πρόγραμμα του διεξάγονται lives σε 2 διαφορετικά stages καθημερινά με ονόματα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Την ολοήμερη μουσική επένδυση αναλαμβάνουν με γνωστούς Djs της πόλης σε συνεχόμενα Dj sets, ενώ προβλέπεται και χώρος για σεμινάρια/παρουσιάσεις και συναντήσεις εταιριών.

Τέλος ο χώρος που έχει επιδεχθεί και διαμορφώνεται θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλη έκπληξη στους τους επισκέπτες και όλους τους συμμετέχοντες.


Η έναρξη των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 16.00 αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: "Από το Σάββατο το πρωί, το Patras Street Food Festival θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί το κοινό στο απόλυτο ταξίδι φαγητού, ποτού και μουσικής, με το ίδιο να ισχύει και για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Κυριακής.

Παράλληλα, το Patras Street Food Festival θα λειτουργήσει και τη Δευτέρα από τις 16.00"!