Το όνομά του είναι Herbee και είναι ένας σκαντζόχοιρος με περισσότερους followers από πολλούς τραγουδιστές και ηθοποιούς.

Ο Herbee από τη Γερμανία είναι ένας «petfluencer» που μοιράζεται φωτογραφίες του με τους 1,5 εκατ. ακολούθους του. Οι φωτογραφίες είναι στιγμές από τα ταξίδια του, τα οποία δείχνει να απολαμβάνει.

Η πρώτη εμφάνιση του σκαντζόχοιρου Herbee έγινε από την ιδιοκτήτριά του Ταλίτα μαζί με τον γηραιότερο φίλο του Pokee. Μετά τον θάνατο του γέρου σκαντζόχοιρου, ο Herbee συνέχισε τις instagram-ικές του εμφανίσεις. Αλλοτε πόζαρε σε ιταλικές βουνοκορφές, άλλοτε σε πόλη της Αυστρίας και άλλοτε στη Γερμανία.


Σε μήνυμα στον ιστότοπό της, η Ταλίτα αναφέρει: «Καταπληκτικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπνέονται, ακολουθώντας τις περιπέτειές μας, ειδικά επειδή αγαπούν το μήνυμα μας: “Ανάμεσα στα σοβαρά που συμβαίνουν στον κόσμο καθημερινά, ο Pokee και ο Herbee είναι εδώ να δώσουν σε όλους έναν λόγο να χαμογελούν και να παραμένουν αισιόδοξοι».


«Όποτε γυρνούν στη σελίδα μας, θέλουμε να τους υπενθυμίζουμε να μην χάνουν τη πίστη τους επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος μαγεία και όχι ένα κακό μέρος».

Ο Herbee με την παρέα του