Σε νέες αποκαλύψεις εις βάρος του πρίγκιπα Άντριου προχώρησε ένα από τα θύματα του Τζέφρι Έπσταϊν.

Η Βιρτζίνια Τζιούφρι, η οποία έχει κατηγορήσει τον Δούκα της Υόρκης ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ μαζί του ενώ ήταν ανήλικη, αποκάλυψε για πρώτη φορά λεπτομέρειες του περιστατικού στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μαζί με άλλα πέντε θύματα του Έπσταϊν, που ζήτησαν να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι εκείνοι που βοήθησαν τον διαβόητο παιδεραστή να στήσει το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.


Η 35χρονη σήμερα Τζιούφρι -παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς – υποστήριξε ότι ήταν 17 ετών όταν αναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου στο μπάνιο και στη συνέχεια στην κρεβατοκάμαρα της κατοικίας της «προαγωγού του Έπσταιν», Γκισλέιν Μάξγουελ, στο Λονδίνο μετά από μια έξοδο σε νυκτερινό κέντρο.

«Θέλω να του κάνεις ό,τι κάνεις και στον Έπσταϊν...»

«Ήταν κι αυτός θύτης, μετείχε σ’ όλο αυτό», είπε η Τζιούφρι. Και συνέχισε: «Την πρώτη φορά στο Λονδίνο ήμουν τόσο νέα. Η Γκισλέιν με ξύπνησε το πρωί και μου είπε: “Θα συναντήσεις έναν πρίγκιπα σήμερα”. Δεν γνώριζα σ’ εκείνη τη φάση ότι θα με πάσαραν σ’ έναν πρίγκιπα. Πήγαμε στο Club Tramp. Ο πρίγκιπας Άντριου μου έφερε ένα ποτό, ήταν στο χώρο των VIP, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ήταν βότκα. Μου είπε “ας χορέψουμε” και εγώ απάντησα “ΟΚ”. Φύγαμε από το Club Tramp και πήδηξα στο αυτοκίνητο με την Γκισλέιν και τον Τζέφρι. Εκείνη μου είπε “[ο πρίγκιπας] θα επιστρέψει στο σπίτι και θέλω να του κάνεις ό,τι κάνεις και στον Έπσταϊν”. Δεν πίστευα τα αυτιά μου».

Η Τζιούφρι είπε ότι επέστρεψαν στο σπίτι της Γκισλέιν όπου έκανε σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου στο μπάνιο και στη συνέχεια στην κρεβατοκάμαρα. «Δεν ήταν αγενής ή κάτι τέτοιο, μου είπε “σ’ ευχαριστώ” και κάτι τρυφεράδες σαν κι αυτό κι έφυγε. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μετείχαν και γαλαζοαίματοι σ’ όλο αυτό. [Ο πρίγκιπας Άντριου] αρνείται ότι συνέβη αυτό, θα συνεχίσει να το αρνείται, αλλά γνωρίζει την αλήθεια, όπως και εγώ». Απαντώντας στις αιτιάσεις ότι κάνει ντόρο για τον πρίγκιπα Άντριου επειδή την ενδιαφέρουν τα χρήματα η Τζιούφρι απάντησε: «Δυστυχώς υπάρχει αυτός ο απαίσιος νόμος περί παραγραφής. Οι δικηγόροι μου μού είπαν ότι για να τους καθίσω στο εδώλιο θα πρέπει να με αποκαλέσουν ψεύτρα, που δεν είμαι, μέσω μιας μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση».


Ο πρίγκιπας Άντριου αγκαλιάζει τρυφερά τη Βιρτζίνια Τζιούφρι - παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς- υπό το βλέμμα της «προαγωγού» του Έπσταϊν, όπως χαρακτηρίζουν διεθνή ΜΜΕ τη Γκισλέιν Μάξγουελ / Φωτογραφία: Florida Southern District Court

Ο πρίγκιπας Άντριου αγκαλιάζει τρυφερά τη Βιρτζίνια Τζιούφρι - παλαιότερα γνωστή ως Βιρτζίνια Ρόμπερτς- υπό το βλέμμα της «προαγωγού» του Έπσταϊν, όπως χαρακτηρίζουν διεθνή ΜΜΕ τη Γκισλέιν Μάξγουελ / Φωτογραφία: Florida Southern District Court

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει επανειλημμένα και κατηγορηματικά διαψεύσει τις αιτιάσεις εις βάρος του, χαρακτηρίζοντας τες «ψευδείς» και «αβάσιμες», ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν παλαιότερα και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου τόνιζαν ότι «διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι ο Δούκας της Υόρκης είχε οποιασδήποτε μορφής σεξουαλική επαφή ή σχέση με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς».