Μια ανάσα από την μεγάλη πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής» 20 χρόνια μετά, το ολόφρεσκο τρέιλερ του ΣΚΑΙ αποκαλύπτει μια σκοτεινή πτυχή στη ζωή του Μάνου (που υποδύεται ο Άλκις Κούρκουλος).

Για τους φανατικούς της λατρεμένης σειράς των '90s, ο καιρός πλησιάζει και το πρώτο επεισόδιο του «Λόγω Τιμής», δύο δεκαετίες από τη στιγμή που τους αφήσαμε με το φινάλε της σειράς στο MEGA, πλησιάζει.

Όλο το καλοκαίρι, ο ΣΚΑΙ επικοινώνησε με τον πιο υποδειγματικό τρόπο τη μεγάλη επιστροφή της σειράς της Μιρέλλας Παπαοικονόμου με δεκάδες τρέιλερ των πρωταγωνιστών σήμερα. Το τελευταίο όμως βίντεο πριν την πρεμιέρα έρχεται να αποκαλύψει κάτι ιδιαίτερα σκοτεινό για την ζωή του Μάνου...

Το σκοτεινό παρελθόν του Μάνου, αφορμή να βρεθεί ξανά η παρέα του «Λόγω Τιμής»

Όπως βλέπουμε λοιπόν στο ενός μόλις λεπτού τρέιλερ, ο Άλκις Κούρκουλος, ο τηλεοπτικός Μάνος του «Λόγω Τιμής» βγαίνει από τις φυλακές. Η αποφυλάκισή του είναι και η αφορμή να βρεθούν και πάλι όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, που έχουν προχωρήσει τις ζωές τους.

Όπως διαβάζαμε στο ενημερωτικό του ΣΚΑΙ για το πρώτο επεισόδιο, οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη (τον ρόλο του υποδύεται ο Δημηρης Αλεξανδρής) για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο (Άλκις Κούρκουλος). Ο Μάνος αναρρώνει έπειτα από μια περιπέτειά που άλλαξε άρδην την ζωή του και την οποία θα πρέπει να αναμένουμε να ανακαλύψουμε με την πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής». Μια περιπέτεια που όπως φαίνεται τον έστειλε πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Δείτε το τρέιλερ:


ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ 20 χρόνια μετά | Trailer HD ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9 23:00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 23:00 ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Ένα ακόμη στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι πως ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), που φαίνεται να τα έχει καταφέρει - τουλάχιστον επαγγελματικά - στη ζωή του, εμφανίζεται ιδιαίτερα επικριτικός με τον παλιό του φίλο για τις... επιλογές του.

Τέλος, στο τρέιλερ αποκαλύπτεται επίσης πως η Μάνια (Χριστίνα Αλεξανιάν) είναι έγκυος. Αυτό που γνωρίζαμε ως τώρα ήταν πως η Μάνια είχε χωρίσει από τον Φώτη και ζούσε μια ήσυχη ζωή με τον Παύλο, έναν ψυχίατρο, με τον οποίο είχε αποκτήσει ήδη ένα παιδί.