Φανερά ανανεωμένος είναι το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Χαϊκάλης, αφού έχει χάσει πολλά κιλά.

Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να αδυνατίσει πολύ και να μοιάζει ιδιαίτερα κομψός, έχοντας χάσει 23 κιλά! Πρόσφατα, μάλιστα, μίλησε για την απώλεια βάρους του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Τηλέραμα». Απαντώντας, λοιπόν, στο ερώτημα πώς αποφάσισε να κάνει δίαιτα, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Το φαγητό ήταν ένας πολύ αγαπημένος… προορισμός για μένα, είχα όμως βαρύνει πάρα πολύ και έπρεπε πια να σταματήσω. Έτσι, μπήκα σε μια διαδικασία να φροντίσω την υγεία μου και τον εαυτό μου. Τώρα λοιπόν νιώθω άλλος άνθρωπος, πετάω, γιατί είμαι και 23 κιλά κάτω, ακολουθώντας ένα εκπληκτικό πρόγραμμα κλινικής διατροφής του Κέμπριτζ, με το οποίο δεν είχα κανένα σύμπτωμα πείνας, αδυναμίας ή στέρησης και το συνιστώ ανεπιφύλακτα».

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Χαϊκάλης στην «Πολυκατοικία»

Η πολυκατοικία στην οδό Παραμυθιάς 37 ανακαινίστηκε πρόσφατα και οι ένοικοι μετακομίζουν σ’ αυτή, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 23.00. Ποιοι είναι οι ένοικοι; Αντιπροσωπευτικοί νεοέλληνες της διπλανής πόρτας, όλων των ηλικιών. Εργένηδες και ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αδέρφια και φίλοι, μαμάδες και πεθερές συγκατοικούν και πρωταγωνιστούν σε συνηθισμένες και λιγότερο συνηθισμένες κωμικές καταστάσεις.

Ο Ευριπίδης και η Θάλεια τσακώνονται με τον Ανανία και τη Βιβή. Η Χριστίνα συγκατοικεί με τον Σωτήρη και ερωτεύεται τον Νίκο που είναι παντρεμένος με τη Λουΐζα. Η Μυρσίνη είναι παντρεμένη με τον Αλέκο αλλά κρυφά ερωτευμένη με τον Στέφανο, ο οποίος είναι σε μόνιμη κόντρα με τον Παύλο. Η Γεωργία καταπιέζει τον Βαγγέλη και η Ειρήνη με την Τέτα κάνουν κατάληψη σε ένα διαμέρισμα. Και όλοι αυτοί συνυπάρχουν με τον Ζαχαρία, τη Σάντρα, τον Φώτη, τον Μηνά τη Σούλα, τη Ραλλία και τον Γιάννη.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας μας τσακώνονται, γκρινιάζουν, ερωτεύονται, κουτσομπολεύουν, χαίρονται, λυπούνται, αγαπιούνται, μισιούνται, συμμαχούν, ξανατσακώνονται, δεσμεύονται, χωρίζουν, ξαναδεσμεύονται… και ξανατσακώνονται!

Ο Παύλος Χαϊκάλης θα υποδύεται τον Ευριπίδη που είναι ένας έντιμος και ισορροπημένος τύπος, η μόνη του ίσως υπερβολή είναι που θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική. Προς το παρόν εργάζεται ως σύμβουλος στον Τομέα Νεότητας του Δήμου. Είναι υπεύθυνος, καλοδιάθετος και υπομονετικός άνθρωπος συνήθως, εκτός αν του πατήσουν άγρια τον κάλο! Ειδικά αν αμφισβητήσουν την τιμιότητά του. Το μότο του είναι το είναι το «υπεύθυνος», «υπευθυνότητα».

Δείτε το τρέιλερ της σειράς «Θα γίνει της Πολυκατοικίας» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παύλος Χαϊκάλης
Από τις 24 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23:οο στον ΣΚΑΙ θα γίνεται... της Πολυκατοικίας!


Θα γίνει της Πολυκατοικίας | Πρεμιέρα