Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής της Φωτογραφικής ομάδας του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας προς τα μέλη της Φωτογραφικής ομάδας και όσους φίλους θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία:

Η Συντονιστική Επιτροπή της Φωτογραφικής ομάδας του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας καλεί τα μέλη της και όσους φίλους θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία, την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη ώρα 7.00 μμ στο στέκι του Πολιτιστικού Κέντρου «Πολύμορφο», Ηλέκτρας 12 Πάτρα, για μια συνάντηση πριν την έναρξη των δραστηριοτήτων της επόμενης περιόδου.
Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν:
1) Το πλαίσιο προγράμματος των συναντήσεων που θα γίνονται για ένα δίωρο κάθε Τετάρτη 6.00- 8.00 μ.μ. και θα διαρκέσουν όλη την περίοδο λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου 2019-2020
2) Άλλες δράσεις της φωτογραφικής ομάδας
Στις συναντήσεις μπορεί να συμμετέχει όποιος ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία, ανεξάρτητα αν ξεκινάει για πρώτη φορά, είναι μεσαίου ή προχωρημένου επιπέδου.
Στη συνάντηση θα παραβρίσκονται μέλη του ΔΣ του Συλλόγου και της συντονιστικής επιτροπής της Φ.Ο. καθώς και οι κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος και Φώτης Αθανασόπουλος* που έχουν αναλάβει την υλοποίηση μέρους του προγράμματος. Θα απαντηθεί οποιαδήποτε ερώτηση θέσει κάθε παρευρισκόμενος.

*(δείτε τα βιογραφικά τους στις "συζητήσεις")