ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ 2019-2020
με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θεόδωρο Κανδηλιώτη
Πρώτη συνάντηση Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 5μμ.

Το εργαστήρι υποκριτικής τέχνης του θεάτρου Γραμμές ΤέΧνης, συνεχίζει τη διαχρονική πορεία του, ανανεώνοντας και φέτος το ραντεβού του με τους ανθρώπους που αγαπούν, και ασχολούνται ήδη ή θέλουν να ασχοληθούν με την τέχνη του θεάτρου. Στόχος μας είναι η επαφή νέων ανθρώπων με το χώρο του θεάτρου, αλλά και ερασιτεχνών ή επαγγελματιών ηθοποιών, που έχουν ως προτεραιότητα τους τη συνεχή ατομική βελτίωση. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να παράσχουμε σκαλοπάτια ανόδου στα επίπεδα της υποκριτικής ικανότητας των συμμετεχόντων, αλλά και να δημιουργήσουμε μία δεξαμενή καλλιτεχνών, από την οποία φιλοδοξούμε να στελεχώσουμε μελλοντικές παραγωγές .
Τα σεμινάρια θα βασιστούν σε μία σύνθεση σχολών θεατρικής εκπαίδευσης και θα περιλαμβάνουν τρεις ενότητες, με συνολική διάρκεια 6 μήνες. Με την ολοκλήρωση της 2ης ενότητας θα ξεκινήσουν πρόβες με σκοπό το ανέβασμα θεατρικής παράστασης, που θα παρουσιαστεί στο χώρο του θεάτρου μας.

Ο Θεόδωρος Κανδηλιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Το 2001 πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και ξεκίνησε τις σπουδές του στην Υποκριτική τέχνη. Αποφοίτησε το 2005 από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη. Από το τελευταίο έτος των σπουδών του ξεκίνησε συνδιδασκαλία με τον κορυφαίο καθηγητή Δημήτρη Ήμελλο.
Εργάστηκε και συνεχίζει να εργάζεται τόσο στο Θέατρο όσο και στο Σινεμά, υπό την καθοδήγηση σκηνοθετών όπως οι Λεβάν Τσουλάτζε, Δημοσθένης Παπαδόπουλος, Εσθέρ Αντρέ Γκονζάλες, Νίκος Κούνδουρος, Μάνος Τσίζεκ, Λίντσεϊ Αλεξενιάν, Νίκος Γραμματικός, Γιάννης Οικονομίδης, , Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ελένη Σκότη, Τζόις Νασαουάτι, Γιάννης Ξανθόπουλος, Γιάννης Διαμαντόπουλος κ.α
Από το 2013 έκανε το ντεμπούτο και ως σκηνοθέτης, έχοντας έκτοτε κάθε σεζόν σκηνοθετική παρουσία.

Φέτος επιστρέφει στη γενέτειρα πόλη του, αφουγκραζόμενος την ανάγκη των Πατρινών θεατρόφιλων για ένα πιο ποιοτικό και επαγγελματικό θέατρο στην πόλη μας.

Πληροφορίες κιν.-viber : 6906569578
e-mail: [email protected]