Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Δαλάκα που μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ντάνο, τον Ατακάν και τον Λάμπρο Χούτο, όπως αναφέρει το zappit.

«Όσο δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα, τόσο μπαίνω στα αεροπλάνα. Πηγαίνω Μαϊάμι και Λας Βέγκας. Στόχος μου είναι να κυνηγήσω το όριο για την Ολυμπιάδα. Δεν το ‘χω καθόλου με την τηλεόραση. Μπορεί σε 2-3 χρόνια, όταν σταματήσω τον πρωταθλητισμό να κάνω κι εγώ τηλεόραση.

Δύο χρόνια ζούσα με μια κάμερα 24 ώρες οπότε είναι λογικό να έχω εξοικειωθεί με αυτό. Μου χρέωναν σχέση με τον Ντάνο και τον Ατακάν γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα.

Ο Λάμπρος Χούτος είναι συνεργάτης και κολλητός μου, μη νομίζουν άλλα οι θαυμάστριές του. Έχω κάποιες προτάσεις από την Τουρκία και θα πάω να τις συζητήσω. Στην Τουρκία με γνωρίζουν περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα.

Δεν μετάνιωσα που είπα ότι ο Ατακάν είναι όμορφος, λέω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί να κάνω σχέση, δεν έχω χρόνο ούτε για τον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.