Η Μέγκαν Φοξ αποτελεί μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς αλλά και μαμάδες του Χολίγουντ! Μπορεί στους ρόλους της να εμφανίζεται «σκληρή και ατίθαση» αλλά είναι μία ιδιαίτερα τρυφερή μαμά που ακούει και αγαπά πολύ τα παιδιά της!

Σε πρόσφατη συνέντευξη μάλιστα που παραχώρησε σε ξένη τηλεοπτική εκπομπή μίλησε για τον γιο της, Νόα και την αγάπη του μικρού αγοριού για τα γυναικεία φορέματα. Η ίδια μάλιστα δεν τον αποτρέπει από το να φοράει φορέματα στο σχολείο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμμαθητές του τον έχουν πειράξει γι’αυτό.

«Του αρέσει η μόδα και λατρεύει να φορά φορέματα»

Μιλώντας για το στυλ του μικρού Νόα ανέφερε ότι ο ίδιος σχεδιάζει ρούχα. «Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι ακόμη 6 χρονών. Του αρέσει πολύ η μόδα.»

«Πολλές φορές ντύνεται μόνος του και κάποιες φορές του αρέσει να φοράει φορέματα. Και τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο σχολείο, λίγο πιο hippy. Αλλά ακόμη κι εδώ στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδιά στην τάξη μπορεί να τον πειράξουν λέγοντάς του πως τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φοράνε ροζ ρούχα» αποκάλυψε η Μέγκαν Φοξ.

Παρά τα πειράγματα των υπόλοιπων αγοριών της τάξης, η Μέγκαν Φοξ ενθαρρύνει τον γιο της να διαγράψει την δική του πορεία στην ζωή, δίχως να ακούει κανέναν άλλον.

Όπως η ίδια δήλωσε: «Γύρισε στο σπίτι και τον ρώτησα πως ήταν η μέρα και αν κάποιο από τα παιδιά τον κορόιδεψε. Εκείνος μου απάντησε: «Όλα τα αγόρια γέλασαν όταν μπήκα στην τάξη. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρέσουν τα φορέματα πολύ».