Άκρως αποκαλυπτική είναι η Ντέμι Μουρ στο νέο της βιβλίο που μιλά για τα πάντα και αναμένεται να προκαλέσει σάλο με τα λεγόμενά της.

Η διάσημη ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της «Inside Out» αποκαλύπτει πως ο πρώην σύζυγός της Άστον Κούτσερ την απάτησε κατά την διάρκεια του 8ετούς γάμου τους, όπως ανέφεραν οι New York Times την περασμένη εβδομάδα. Και χθες, το Radar Online προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις καθώς στο βιβλίο της, η Ντέμι Μουρ γράφει πως την απάτησε δύο φορές με τις Μπρίτνεϊ Τζόουνς και Σάρα Λιλ, αφότου της ζήτησε να κάνουν τρίο.

Η σχέση της Ντέμι Μουρ και του Άστον Κούτσερ ξεκίνησε το 2003 και παρόλο που η γνωστή ηθοποιός απέβαλε το παιδί του, αυτό δεν πτόησε το ζευγάρι που τελικά παντρεύτηκε το 2005. Αμέσως μετά τον γάμο, η Ντέμι Μου έκανε προσπάθειες για εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να φέρει στον κόσμο το παιδί του Άστον Κούτσερ, αλλά απέτυχαν όλες.

Η αποτυχία να του χαρίσει ένα παιδί και το τρίο που έκανε για να του δείξει ότι είναι cool σύζυγος

Τότε άρχισαν και τα προβλήματα για το ζευγάρι, μάλιστα ο ηθοποιός είναι και 15 χρόνια μικρότερός της πράγμα που πιθανότατα ενέτεινε τις εντάσεις με τον Άστον Κούτσερ να προτείνει να συμμετάσχουν σε τρίο. Κι όπως γράφει το RadarOnline η Ντέμι Μουρ συμφώνησε μόνο και μόνο για δείχνει ότι είναι μια cool γυναίκα. «Ήθελα να του δείξω πόσο σπουδαία και αστεία μπορούσα να είμαι» έγραψε, προσθέτοντας πως ήταν ένα «λάθος» και πως το έκανε μόνο δύο φορές.

Πώς έμαθε για την πρώτη απιστία

Στην συνέχεια, όμως, ο Άστον Κούτσερ άρχισε να την απατά. Η Ντέμι Μουρ ήταν στην Νέα Υόρκη το 2010 όταν διάβασε στο εξώφυλλο του περιοδικού Star πως ο άνδρας της είχε κοιμηθεί με την 21χρονη Μπρίτνεΐ Τζόουνς από το Λος Άντζελες. Όπως δήλωσε η κοπέλα στο περιοδικό, είχε γνωρίσει τον ηθοποιό σε μια αίθουσα μπόουλινγκ κατά την διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων της κόρης της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ράμερ και τότε αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων. «Ήταν παρανοϊκός και δεν ήθελε να μου γράψει τίποτα που θα μπορούσε να του δημιουργήσει μπελάδες» αποκάλυψε τότε η Μπρίτνεϊ. «Τον ρώτησα αν ήθελε να συναντηθούμε» και λίγο αργότερα, ο Άστον Κούτσερ της είπε να πάει στο σπίτι που έμενε με την Ντέμι Μουρ, όπου και έκαναν σεξ στον καναπέ του σαλονιού. «Είναι πολύ καλός εραστής» είχε δηλώσει στο περιοδικό η νεαρή κοπέλα. «Πολύ γλυκός και τρυφερός. Και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Ήταν τρυφερός μαζί μου – δεν ήταν ένα τυχαίο σεξ».


Εκείνη την εποχή, ο Άστον Κούτσερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και έβαλε τον δικηγόρο του να τηλεφωνήσει στο περιοδικό. Αλλά όπως λέει στο νέο της βιβλίο η Ντέμι Μουρ, ένιωσε πως η Μπρίτνεϊ έλεγε την αλήθεια. Αλλά ο Άστον Κούτσερ ισχυρίστηκε στην γυναίκα του πως δεν ήταν και τόσο λάθος που την απάτησε καθώς είχαν κάνει τρίο. «Επειδή είχε φέρει ένα τρίτο άτομο στην σχέση μας, ο Άστον δικαιολόγησε το τι είχε κάνει» έγραψε η Ντέμι Μουρ σύμφωνα με το RadarOnline.

Η δεύτερη απιστία του Άστον Κούτσερ

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι έμεινε μαζί. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, η Ντέμι Μουρ έμαθε πως ο Κούτσερ την είχε απατήσει ξανά με μια νεαρή γυναίκα στο μπάτσελορ πάρτι του φίλου του Ντάνι Μάστερσον στο Σαν Ντιέγκο, και μάλιστα στην 6η επέτειο του γάμου τους. Αυτή την φορά ήταν η 22χρονη Σάρα Λιλ. «Ένιωσα το στομάχι μου να δένεται κόμπος» γράφει η ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της. Τελικά, Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα, το 2013.

Το βιβλίο «Inside Out» θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 24 Σεπτεμβρίου και μέσα σε αυτό η διάσημη ηθοποιός γράφει και για το δύσκολο παρελθόν της και το γεγονός ότι βιάστηκε στην τρυφερή ηλικία των 15 ετών.